IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новите тенденции в спорта

1 август 2014 10 20

Опитайте и изгонете скуката

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Омръзна ли ви да правите едни и същи упражнения за отслабване и стягане? Отегчени ли сте до болка от фитнеса и гимнастиката? Ето и няколко нови тенденции, които могат да запалят страстта ви към движението и да преборят скуката:

Тичане на обратно

Много атлети включват в тренировката си тичане на обратно. До момента няма научно доказана теория за това защо този тип тичане работи толкова добре за тялото, но специалистите предполагат, че се горят повече калории заради повишеното внимание да не паднете.

Това упражнение подпомага координацията и концентрацията.

Нощно тичане

Тази тренировка е идеалното решение за хората, които са прекалено заети през деня. Освен това повишава адреналина заради тъмнината, също така по-студеният въздух оказва благотворно влияние върху кожата и тонуса.

Упражненията по тъмно подпомагат и добрия сън. Но не ги правете непосредствено преди да си легнете, за да нямат обратен ефект.

Туъркинг

Майли Сайръс определено привлече вниманието към тази физическа активност с умелите си движения. Това упражнение е страхотно за дупето и бедрата, тъй като се изпълнява в леко приклекнало положение. С подходяща музика то се превръща и в истинско забавление.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )