IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-мотивиращият начин да тренирате

12 септември 2014 07 09

Този, който определено дава добри резултати

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Когато става въпрос за спорт и тренировки, един от най-големите проблеми на повечето хора, е липсата на мотивация. Всички знаем колко е полезно и дори задължително да се извършва някаква физическа дейност, но много жени и мъже си търсят извинения, за да не се поизпотят във фитнес залата.

На тях им трябва някаква по-сериозна мотивация, нещо, на което да не могат да устоят. И разбира се, не става въпрос за любимата им торта, която да ги чака във фитнеса. Много хора решават да тренират в компанията на приятел, защото така се чувстват допълнително стимулирани.

Най-добрата стимулация обаче е любимият човек. Бразилска двойка е намерила перфектния начин да се поддържа във форма – съвместни тренировки, в които мъжът и жената буквално са като едно цяло. Джако Екселенс и Наталия Чикос показват забавната и секси страна на спорта, превръщайки се в истинска сензация в интернет.

Както сами може да видите във видеоклипа „Fit Together is Fit Forever“, тренирайки със своята половинка, вие разполагате с голямо разнообразие от упражнения. Достатъчно е само да проявите малко въображение. Ето го и клипа, който ще ви вдъхнови:

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

miksi7 ( преди 9 години )