IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 филма, които ще ви накарат да се затичате към фитнеса

2 октомври 2014 13 20

Секси мотивация от големия екран

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Живеем във времена, в които визията „продава“. Много хора обаче все още си намират различни извинения, за да пропуснат спорта. Мотивацията за тренировка в края на работния ден е почти невъзможна и все пак човек не трябва да се предава на мързела и умората. Един от начините да се мобилизирате да изваете хубаво тяло е правилното вдъхновение.

И ако сексапилните ви приятели, обектът на желанията ви и модните/фитнес списания не успяват да ви накарат да се поизпотите, то е време да прибегнете до холивудските филми. Точно така! Час и половина красиви и мускулести тела, със сигурност ще ви вдигнат от дивана. Ето и с какво може да започнете:

Мажоретки/Луди Амазонки

Поредицата за нахъсаните американски мажоретки е добър стимул за дамите да се вгледат във фигурата си. У нас този спорт не е развит, но пък от кадрите се вижда, че прави страхотно тяло. Хубавото е, че не говорим за глад и моделски мерки, а за едно стегнато, живо и енергично тяло. Секси костюмчетата и енергията под звуците на музиката зареждат на мига!

Никога не се предавай

В тази продукция има малко кръв и много бой. И все пак повечето тестостерон е една от причините, която кара господата да блъскат в залата. Плочките и мускулите на Кам Гигандет са друг силен мотиватор, който може да изпрати не само мъжете, а и жените във фитнеса.

Боен клуб

Тук Брад Пит е в една от най-добрите си форми. Той идеално се вписва в образа на лошо момче. Нима и вие не искате да бъдете като него и да разбивате десетки женски сърца?

Момиче за милиони

Участието на Хилари Суонк показа, че боксът не е само за мъжете. Да, има и брутални сцени, но пък дамата докарва невероятни форми, а освен това може да ви подскаже някои упражнения, с които да започнете у дома.

Бойна кръв

Ако не друго, то Том Харди ни показа на какво е способна мотивацията и дисциплината. Да не говорим за секси тялото му, което всеки от вас може да оформи на ринга, а и извън него.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари