IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-сексапилните спортове са футболът и женският плажен волейбол

14 октомври 2014 12 49

Боксът и щангите отблъскват и двата пола

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Ако искате да привлечете мъжкото внимание, може би трябва да се запишете на плажен волейбол. Ново проучване показва, че според господата това е най-сексапилният спорт с женско участие.

Допитването е направено от сайта Cupid.com и според него 35 % от британците са категорични, че този спорт е най-секси за жени. Причината вероятно се корени в показваната плът, тесните екипчета и постоянното навеждане, разтягане и подскачане на жените, което поклаща примамливо бюста и дупетата им.

Дамите от своя страна оценяват мъжката красота и сексапил на терена. 33 % от тях смятат, че футболът е най-сексапилният спорт.

Господата категорично не намират нищо красиво в щангистките и 22 % споделят, че либидото им е под нулата, когато ги гледат на екрана или на живо. Следващият антисекси спорт според тях е хвърлянето на гюле (11%) и женският бокс (8 %).

Макар че се твърди, че жените харесват корави и мускулести мъже, и те са отблъснати от боксьорите. На второ място те поставят щангистите.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари