IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да имате бедра като на Алиша Диксън

10 ноември 2014 07 40

Извайте тялото, което искате

Алиша Диксън; Gety Images

Алиша Диксън; Gety Images

Алиша Диксън вече не се появява по музикалните канали и не може да се любуваме на гласа ѝ, но пък тя не се е отказала напълно от света на музиката. Певицата продължава да бъде популярна в родната Великобритания, най-вече с участието си в музикален формат за таланти, където е съдия.

Преди година 36-годишната Алиша стана майка на дъщеря, но едва ли някой може да направи разлика между фигурата ѝ преди и след раждането на бебето. Както по-голяма част от известните дами, Диксън бързо успя да влезе отново във форма и да очарова почитателите си със своята визия.

Бедрата са една от най-проблемните зони за повечето жени. Те се поддават по-трудно на оформяне и за да изглеждат вашите така, както бихте желали, трябва да положите доста усилия. Самата Алиша се упражнява с треньор два пъти в седмицата – минимум по един час.

Освен това у дома певицата също се грижи за добрата форма на своето тяло. Всеки ден тя тренира в продължение на половин час, дори докато гледа телевизия.

Ако сте достатъчно вдъхновени от страхотния външен вид на Алиша Диксън и най-вече от начина, по който изглеждат бедрата ѝ, опитайте тази серия от упражнения, които със сигурност ще ви помогнат:

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Тали ( преди 9 години )
Съдейки от снимката, въпросът е как тази госпожа да има бедра като моите...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар