IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да имате талия като на Салма Хайек

12 ноември 2014 11 29

Актрисата с мексиканска кръв залага на йогата

Салма Хайек; Снимка: Getty Images

Салма Хайек; Снимка: Getty Images

Салма Хайек е на 48 години, но продължава да бъде много гореща. Освен това актрисата може да се похвали с наистина прекрасно тяло.

Като повечето известни жени Салма е наясно с факта, че трябва да се грижи за тялото си, ако иска да е във все така добра форма.

Въпреки това звездата не е фен на фитнеса и залага на доста по-спокойна физическа активност. Всъщност актрисата с мексиканска кръв е почитател на йогата и пилатеса. Комбинацията между двете ѝ позволява да се тонизира и да бъде достатъчно гъвкава.

Както е известно, йогата помага не само за оформянето на едно красиво тяло, но и за поддържането на психическия баланс и хармонията у всеки човек.

Без да е любител на фитнеса и тежките тренировки, Салма постоянно следи теглото си, за да може да вземе бързи мерки, ако се появи такава необходимост.

И така, ако сте вдъхновени от страхотния начин, по който изглежда Хайек и нейната добре оформена талия, опитайте следното упражнение:

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари