IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да имате крака като на Натали Имбрулия

22 декември 2014 07 40

На какво залага певицата, за да извайва фигурата си

Натали Имбрулия; Снимка: Getty Images

Натали Имбрулия; Снимка: Getty Images

Натали Имбрулия е една от най-чаровните австралийки, добили световна популярност. И макар че в последно време певицата и актриса не може да се похвали с нови успехи, тя печели със сигурност някое от челните места в импровизираната ни класация за най-добре изглеждащи звезди.

В началото на следващата година Натали ще навърши 40 години, а изобщо не ѝ личи! Разбира се, като повечето популярни дами, и певицата полага определени грижи за своето тяло.

Тя тренира по 3-4 пъти в седмицата, като набляга много на упражненията за крака. Освен това тя прави укрепващи боксови движения и залага на интервалните тренировки с висока интензивност.

Натали Имбрулия обича още пешеходния туризъм, йогата и пилатеса. Също така певицата е фен на методите на Трейси Андерсън, която съчетава танцови движения с кардио.

„Аз бях обучен танцьор до 16-годишна възраст. Ти си толкова зает да мислиш за стъпките, че не си даваш сметка колко е трудно“, споделя чаровната брюнетка.

Ето и какво упражнение да опитате, ако искате да изваете крака като на Натали Имбрулия. То работи върху всички мускули на краката и задните части. Направете по 10 повторения за всеки крак:

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

o,ne ( преди 9 години )
ЗА ТЕЗИ ГРОЗНИ КРАКА, ШЕГУВАТЕ СЕ!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ЕЛ ( преди 9 години )
MPK ( преди 9 години )
ДА, СИГУРНО ТРЕНИРА, НО НА СНИМКАТА ТУК КРАКАТА И СА КЛЬОЩАВИ И КРИВИ. НЕЗНАМ КАКВО ХАРЕСВАТ ХОРАТА В ТЯХ.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар