IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да имате ръце като на Джилиан Андерсън

19 януари 2015 15 10

Актрисата не е вманиачена в спорта

Джилиан Андерсън; Снимка: Getty Images

Джилиан Андерсън; Снимка: Getty Images

Поддържането на добре оформено тяло е трудно начинание за повечето дами, прехвърлили 30-те си години. Какво тогава трябва да кажат жените, чиято възраст е близо до 50-те години?

Със сигурност добрият външен вид изисква грижи и старания, независимо от възрастта, но едва ли някой ще отрече, че с нейното напредване нещата стават все по-трудни.

Не си мислете обаче, че актриси като Джилиан Андерсън, която вече е на 46 години, са вманиачени в спорта и тренировките, и използват всеки удобен момент да се потят в залата. Или поне звездата от „Досиетата X“ не залага прекалено много на фитнеса.

Всъщност майката на три деца признава, че поддържа своята форма най-вече с йога. „Не се опитвам да остана във форма на всяка цена. Аз ходя на йога няколко пъти в седмицата и обичам да тичам“, споделя Джилиан. Когато пък трябва да „се стегне“ за някоя роля, актрисата наема личен треньор.

Ако смятате, че Джилиан Андерсън наистина изглежда повече от добре за своите 46 години и харесвате нейните ръце, ето и кое упражнение може да правите вие:

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари