IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кандис Суонепол разкрива тайните на перфектната си форма

23 февруари 2015 11 01

Супермоделът споделя пред Self, че са ѝ казвали, че трябва да отслабне

Снимка: Self

Снимка: Self

Кандис Суонепол доказва, че освен супер секси красавица, е и една много силна и атлетична жена.

Ангелът на Victoria's Secret показва спортната си физика в новия брой на списание Self, където споделя и своите тайни за това как поддържа формата и тонуса си.

Кандис споделя, че в началото на моделската си кариера (била е на 15 години) е била подложена на натиск да отслабне и за малко да се откаже.

След време тя разбира, че светът на модата изисква не само стройно и изящно тяло, но и добра физическа и психическа издръжливост, характерни за един професионален спортист.

Затова тя решава да се занимава с фитнес сериозно, защото често ѝ се налага да работи по 12 часа на ден, седем дни в седмицата, за което се иска сериозна физическа подготовка.

Снимка: Self

Блондинката от Южна Африка казва следното: „Днес се изненадвам, когато хората ме критикуват, че съм твърде слаба, но в началото на кариерата ми моят агент ме посъветва да отслабна, а аз бях готова да се откажа от всичко.“

Снимка: Self

Тя добавя още, че докато повечето хора се прибират вечер, за да се отпуснат след изтощителния си работен ден, тя отива във фитнес залата. „Аз съм спортист. Използвам всеки един мускул от тялото си по време на фотосесия, особено тези на ръцете си. За мен е важно да се чувствам силна.“

Снимка: Self

Стройната красавица добавя: „Когато ми предстои ревю или снимки по бельо и бански, тренирам като атлет преди състезание.“

Снимка: Self

Освен на фитнеса Кандис казва, че залага на плуването и винаги преди разголена фотосесия, гледа да прекара няколко дни на слънце, за да получи слънчев загар.

Кандис позира с новия часовник на Apple; Снимка: Self

Красавицата споделя още, че не е била разглезено дете, а напротив – израснала е във ферма в Южна Африка и баща й я е будел сутрин в 4 часа, за да дои кравите. „Хората от моята култура не са глезени, а са трудолюбиви и дисциплинирани“, казва тя и признава, че и до ден-днешен става сутрин не по-късно от 5 часа, за да може да се подготви за работния си ден.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Курти Мотиката ( преди 9 години )
Баси плоската жена и после топ-модел ми била. Няма грам цица. Пък и в мусура не е кой знай кво.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар