IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да имате стегнато и красиво тяло

4 март 2015 12 30

С помощта на изометрични упражнения

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Женското тяло има няколко „проблемни зони“ като корема и дупето, например, макар че като цяло всичко е индивидуално и зависи от дадения човек.

Ако и вие самите сте от жените, които имат проблеми именно с тези части от своето тяло, може да опитате нашите предложения за стегнати бедра и седалище, както и за плосък корем.

В случай, че се нуждаете от стягане и оформяне на цялото тяло, без конкретно съсредоточаване върху някоя „проблемна зона“, може да опитате изометрична тренировка. Тя включва само изометрични упражнения и по желание кардио за загрявка.

Напоследък изометричните упражнения стават все по-популярни, защото с тяхна помощ човек оформя силно, стегнато и здраво тяло.

Хубавото на този тип упражнения е, че могат да бъдат изпълнявани навсякъде и по всяко време, тъй като не се нуждаете от фитнес уреди.

В следващото видео със съдействието на Sky Gym и Йоана Недева ще ви покажем подходящи изометрични упражнения, с които да оформяте стегнато и красиво тяло:

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари