IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да оформите бицепси

18 март 2015 05 50

Упражнения, които ще ви помогнат

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Обикновено една жена си мечтае за слаби крака, стегнато дупе и плосък корем, но идеалното женско тренирано тяло далеч не се изчерпва само с тези три характеристики.

Добре оформените ръце също правят впечатление, особено през топлите месеци от годината, когато е нормално да ги показвате повече от всякога.

Ето защо е необходимо да наблягате на определени упражнения, с които да тренирате ръцете и да оформите бицепси.

На помощ в това начинание ще ви бъдат Йоана Недева, SkyGym и Bulgaria On Air, които продължават своето фитнес начинание и ви показват полезни упражнения, насочени към конкретни части от тялото.

Както винаги, преди да натоварвате която и да е част от тялото си, трябва да го подготвите с кардио упражнения. Дори не е необходимо всеки път да използвате фитнес уред. За трите упражнения, оформящи бицепсите обаче, ще са ви необходими определени спортни уреди.

В следващия видеоклип може да проверите кои, както и да разгледате цялата тренировка, с която ще се приближите на още една стъпка към идеалното тяло:

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари