IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Спортният режим на Кендъл Дженър

2 април 2015 04 28

Моделът тренира по четири пъти в седмицата

Снимка: Allure

Снимка: Allure

В момента Кендъл Дженър е едно от най-популярните лица в света на модата.

Тя е единствената от жените в семейство Кардашян-Дженър, която се отличава със слаба и стройна фигура.

Това обаче не я успокоява, а точно обратното – по-малката сестра на Ким Кардашян не спира да работи над тялото си, особено след като започна да дефилира и да се снима за едни от най-известните марки в света.

19-годишната Кендъл споделя, че добрата си визия, достатъчна за да бъде лице на Calvin Klein, е резултат от много всеотдайност и изтощителни тренировки.

Моделът разкрива, че част от мотивацията ѝ са песните, които слуша по време на фитнес. Едва ли е изненада, че в плейлиста на Дженър се нареждат и песни на Кание Уест.

Всъщност човекът, който е отговорен за стегнатата фигура на чаровната Кендъл, е Гунар Петерсон – личен треньор от Бевърли Хилс, който е работил и със звезди като Анджелина Джоли, Дженифър Лопес и Матю Макконъхи.

Кендъл Дженър; Снимка: Instagram

„Аз правя това, което той ми казва. Малко кардио, малко упражнения за изграждане на мускули“, обяснява моделът относно своите тренировки.

Сестрата на Ким тренира по четири пъти в седмицата, като набляга и на упражнения за корем.

Освен това тя обича да тича на пътеката във фитнес залата. Преди време Кендъл Дженър разкри, че обича да пие детоксикиращ чай, както и че започва деня си с ябълки.

 

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари