IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как Бен Афлек направи супер тяло?

2 септември 2015 13 19

Актьорът извая форма на супергерой покрай образа на Батман

Снимка: Splash

Снимка: Splash

Бен Афлек – талантлив, красив и винаги във форма. Но за да изглеждаш добре като него, трябва да имаш неговата дисциплина и всеотдайност към спорта и здравословния начин на живот.

Актьорът е на мнение, че всяка тренировка би била напразна, ако не е придружена с добре балансирана диета. Режимът на хранене на Бен Афлек е в идеална хармония с енергичните тренировки – той приема около 5 000 калории дневно. Да, това определено не е никак малко количество, но в действителност те са жизненоважни, за да поддържат тялото, ума и енергията в равновесие.

Афлек приема по 250 грама протеин дневно, за да изгради и поддържа мускулатурата си и рядко приема добавки, по-скоро разчита на балансирането на хранителния си режим.

Звездата се храни 5 пъти дневно, като консумира предимно овесени ядки с банан, печени сладки картофи, пиле на грил, белтъци на яйца, орехи, бадеми, зелен фасул, спанак, броколи и др.

Актьорът съветва феновете си, които искат да имат неговото тяло, да наблегнат на ежедневните тренировки и да си изградят индивидуален хранителен режим.

Много е важно да не се преяжда и човек да има достатъчно време, за да се възстанови след тренировка. Тренировките на Бен Афлек включват всекидневни усилия под погледа на треньорите му. В рамките на една седмица, актьорът има почивка от ден и половина, в които разчита на пълно физическо възстановяване.

Когато Бен Афлек отива да тренира, той прекарва около 3-4 часа във фитнес залата. Тренировката му се състои от бойно обучение, кардио и силови тренировки.

Спортната му подготовка е доста тежка, за да може да разчита на сила, лекота, бързина и гъвкавост. Те са му необходими, за да може да изпълнява сам каскадите във филмите, в които участва.

Актьорът обръща внимание на всичките си мускулни групи и затова 3 пъти седмично прави упражнения с телесна маса, които оформят перфектното му тяло.

Разгледайте галерия със снимки на атлетичния Бен.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари