IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Хъдсън ще учи жените да обичат тялото си

8 февруари 2016 06 00

Актрисата разкрива своята фитнес рутина

Снимка: Self

Снимка: Self

Кейт Хъдсън показва фитнес упражнения в новия брой на списание Self. Холивудската актриса споделя в изданието, че не се придържа към строга фитнес рутина и въпреки това фигурата ѝ е в топ форма, предвид факта, че тя има две деца.

Хъдсън в момента рекламира своята нова книга за начин на живот "Pretty Happy: Healthy Ways to Love Your Body", която ще се появи в книжарниците на 16 февруари.

В тази фотосесия 36-годишната Кейт демонстрира стройното си тяло в трика и бански костюми и разкрива своята фитнес философия.

"Ако искам да изляза на ресторант с невероятна храна -  ще го направя. Угаждам си поне веднъж седмично. Старая се да правя неща, които не задължително винаги са здравословни."

Когато става въпрос за това какво всъщност спортува тя твърди, че прави "всичко", включително джогинг, пилатес, гимнастическа тренировка с Трейси Андерсън, практикува трансцеденталната медитация и Кундалини йога.

Според актрисата, която е съосновател на марката за фитнес облекло Fabletics, човек трябва да променя рутината си за спорт , ако иска да промени външния си вид. 

Блондинката дава съвети за по-щастлив и здравословен живот: "Ние сме програмирани да искаме да изглеждаме добре. Това е част от нашата култура, част от очакванията на обществото. Истината обаче, е че психичното здраве е ключът към физическото здраве."

Това е една от причините Кейт да направи всичко възможно, за да запази добрите си отношения и взаимното си уважение с бащите на двамата си сина - Крис Робинсън и Матю Белами.

Миналият месец се появи слух, че тя излиза с доста по-младия от нея певец Ник Джонас, но така и информацията не беше потвърдена или отречена.

Вижте снимките на Кейт за изданието в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари