IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Грешките които ви пречат да се сдобиете с коремни плочки

31 август 2018 07 20

Променете това, за да имате резултати

Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

Тренирате много, храните се правилно, живеете активно, ала така и не се сдобивате с желаните стегнати коремни мускули.

Мъжете доста по-бързо се сдобиват с плочки, ала дамите имат естествен слой мазнина в тази част на тялото, който изчезва много бавно и трудно. И все пак е възможно да се сдобиете със секси коремче, което има дефинирани мускули.

Спрете да правите следните грешки:

1. Тренирате само за корем

Ако правите само преси и планкове, не се изненадвайте, че плочките ви не се показват на повърхността. За изгорите мазнините в коремната област и да стегнете мускулите, трябва да ги тренирате по различен начин, активно и в комбинация.

2. Тренирате корема пръв

Ако тренирате в началото коремните мускули, те ще се пренапрегнат и после няма да можете да извършите ефективно останалите важни упражнения като клекове, мъртва тяга, бърпита и т.н., които също изискват силна подкрепа от тази група мускули. Това ще „осакати“, цялата ви тренировка.. Коремните мускули се тренират последни.

3. Правите много преси, но и хапвате мазно

Тренировката не компенсира храната! И да правите стотици преси и вариации на планк, ако не намалите мазнините, няма как да изпъкнат плочките ви! Женското тяло държи допълнително количество мазнини, което се дължи на различните хормони и програмираната готовност да отглежда в себе си друго същество.

4. Тренирате корема всеки ден

Коремните мускули са като всички останали мускули. Това означава, че и те се нуждаят от време за почива и възстановяване. Ако се изтощавате до дупка с упражнения за корем и на другия ден имате сили да правите отново същото, значи тази тренировка очевидно не работи за вас.

Опитайте различни и по-трудни и различни упражнения следващия път.

5.Не тренирате долна преса

Стандартните коремни преси натоварват най-вече горната част на корема. По-неприятните за всички упражнения, са свързани с долната преса. Именно тя се стяга най-трудно.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари