IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Секс поза: Костенурка

17 февруари 2012 15 30

Бавно и славно!

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Костенурките са бавни животни, но някои неща е хубаво да се правят по-бавно. Ето защо има и специална секс поза, наречена „костенурка". Тя прилича много на тъй наречената „задна прашка", само че при нея жената е доста "по-сгъната".

Изпълнението й е лесно, без излишни контузии и напрягане. Мъжът застава на колене на пода (или на леглото с по-твърд матрак, за да не му пропадат коленете и да се измести ъгълът на проникване). Дамата също е на колене като е свалила торса и главата си до сгънатите колена. Ръцете си е сложила зад колената, така че да се образува добра видимост за партньора й и ъгълът на проникване да е добре премерен.

Мъжът е основният двигател в тази поза, той определя темпото. При секс позата няма да можете да се гледате любовно в очите, но пък и не е  напълно нужно. Като ви писне, винаги можете да се обърнете и да заемете по-различно положение.

Снимка: sexinfo101.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

( преди 12 години )
df ( преди 12 години )
Сменете името на позата! Има друга много по-вълнуваща поза вече известна от вицовете като поза Костенурка!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар