IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Секс поза: Нa глава

23 май 2012 15 00

Трудно е, предупреждаваме ви

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

И този път отново ще прояви креативност в оралната любов. Практиката е да „затормозяваме" веднъж мъжете, а след това жените. Ето, че дойде ред на господата и ще ги накараме да стоят на главата им!

За целта те трябва да се добри спортисти със силен усет за равновесие и баланс и с добро кръвообращение.

Мъжът застава надолу с главата, опирайки се на подлакътниците си. Краката му са изправени и сочат към тавана. Партньорката му е коленичила – точно пред лицето му и е лапнала члена му. За съжаление, тази поза носи голяма доза дискомфорт, тъй като едва ли някой може да издържи дълго време с главата надолу без да му се завие свят и без да загуби равновесие.

Ако искате да я опитате, поговорете с партньора си предварително за изпълнението ѝ и обмислете добре дали ще се справите. Вероятността той да се контузи е голяма, така че трябва да сте наясно с рисковете.

Снимка: sexinfo101.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

t3ss_ ( преди 11 години )
Много е тъпо и това. Последно време само глупави пози предлагате. Чудя се какво удоволствие могат да изпитат партньорите като със сигурност внимават най-вече да не паднат, да не си изкълчат нещо или да не се наранят. Все пак човек прави това не за спорта (туйти-в-онуйти), а за да се почувства по-добре, да се зареди и др.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
realist ( преди 11 години )
По голяма тъпня от това не бях чувал. Никой не може да издържи повече от няколко минути на челна стойка а освен това кръвоносните съдове към мозъка нямат клапи както другите например и кръвта се събира в мозъка - оттук голяма вероятност за пукане на кръвоносни съдове. Освен това голямото удоволствие при оралния секс е да виждаш хубавото лице на мацката а не да се чудиш как да не хванеш инсулт от такава супер *** поза
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Потен ( преди 11 години )
Искам елементчето, дето поства тия пози, да ми помогне да ги приложа! За предпочитане е да е женско!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар