IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво издава любимата ви секс поза за вас

13 октомври 2015 16 28

Начинът, по който обичате да правите секс, казва много за вас

Снимка: istock

Снимка: istock

Всички хора са различни и имат своята индивидуалност. Нещата, които един човек предпочита в секса могат да издадат много за неговата личност. Група сексолози обедини най-разпространените секс пози и разшифрова какво означава всяка една от тях.

1. Мисионерска поза

Хората, които предпочитат тази поза, не трябва да бъдат заклеймявани като скучни. Всъщност това са хора, които предпочитат нежностите и стабилността. На тях много им допада контактът очи в очи, който се получава при мисионерската поза. Тези хора обичат да се наслаждават изцяло на партньора си, за тях интимността е много важна. Те са лоялни и надеждни. От друга страна предпочитането на мисионерската поза може да говори за известна несигурност у човека, който има нужда от постоянното одобрение на партньора си, гледайки неговите изражения и движения.

2. Кучешката поза

Мъжете, които харесват тази поза обичат контрола и надмощието. Обикновено те имат дълбоки съмнения, свързани с несигурността и доверието. При кучешката поза езикът на тялото е дистанциран, липсва контакт очи в очи и определено тя не предразполага към силни чувства и уважение. По-скоро мъжете, които я предпочитат, искат да се почувстват истински мъжкари. От друга страна почитателите на кучешката поза са забавни и отворени за експерименти и нови приключения.

3. Поза ездачката

Обикновено тази поза издава, че мъжете, които я предпочитат са мързели и арогантни в живота. Те искат жената да върши по-голяма част от работата и нямат особено желание да опитват нови неща. Липсват амбиция и мотивация. От друга страна, когато мъжът не иска винаги да прави секс по този начин, а оставя жената да решава кога да се случва това, говори, че той е палав, игрив и човек, който няма нищо против понякога да предава контрола на партньорката си.

4. Поза лъжички

Хората, които предпочитат тази поза са притежателни личности, обичат милувките и които държат на интимността и чувствата. Мъжете се наслаждават на факта, че са обгърнали жената и че буквално са навсякъде около нея. Почитателите на позата лъжички обичат да маркират територията си и е възможно да имат признаци за ниско самочувствие.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

9 ( преди 9 години )
Kakvi sa tezi gluposti,osobeno za nomer 3.To4no v tazi poza nasladata e jestoka,udovolstvieto i kontrola na pronikvane sa jestoki,za6to trqbva da klati muja kato jivotno.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
vseznajko ( преди 11 години )
palni tapotii i gluposti do sto i edno i obratno prosto si gi drankate ej taka da se namerite na rabota
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар