IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои секс пози мразят жените и защо

17 октомври 2015 15 00

Изненада! 69 и мисионерската са сред тях

Снимка: istock

Снимка: istock

Мислите ли се за секс бог? Обичате да правите 69-ка и бурен секс „кучешката“, като смятате, че така доставяте незабравимо удоволствие не само на себе си, а и на партньорката си?

Е, оказва се, че това не са любимите пози на нежния пол. Анкета на женския сайт Women's Health, в която са участвали 1200 жени, показва, че тези две положения по време на любовния акт са сред най-неудобните и омразни на дамите.

Мързеливата мисионерска, може и да е лесна, но не се нрави на жените. И докато те фалшиво стенат под вас, наум ви проклинат, защото не са получили желаното удоволствие.

Вижте кои са най-лошите секспози според нежния пол и защо:

Кучешката

Защо не ѝ харесва: Отговорът е прост – болезнена е! „Проблемът е, че при дълбоко проникване, често се дразни шийката на матката, поради което усещането е по-скоро болезнено, отколкото приятно.“, казва гинеколожката Сара Готфрид.

Дамите, взели участие в анкетата, допълват, че според тях при тази поза се губи усещането за интимност. Макар че някои си падат по по-грубия секс, гледката на чаршафите, докато тя е на колене и лакти не е никак стимулираща.

Как да се промени това: За да не боли, е хубаво тласъците да са къси и плитки. Така се стимулира предната трета на влагалището, която е най-чувствителната част, казва Ребека Розенблат, секстерапевт и автор на книгата „Да съблазниш мъжа си“.

Интимността може да се запази, ако мъжът постоянно докосва дамата с ръце, гали я по гърба, целува я. Това че сте се фокусирали върху задната ѝ част, не означава, че трябва да пренебрегвате останалите.

Мисионерска

Защо не ѝ харесва: Защото не докосва правилните точки. „Ако сте притежател на по-малък размер, тази позиция със сигурност ще го подчертае“, казва д-р Ланда.

Как да се промени това: Опрете се на длани над нея и вместо да сте в позиция гърди до гърди, вашите гърди трябва да се докосват до раменете ѝ. Нека тя да свие краката си на 45 градуса, така че когато вие влизате в нея, пенисът ви ще дразни клитора ѝ и това ще ѝ носи допълнително удоволствие.

Тя е отгоре

Защо не ѝ харесва: Отговорът се крие в думата „несигурност“! Според анкетата повечето жени се притесняват два пъти повече как изглеждат, когато са отгоре, защото така мъжът има поглед върху голяма част от тялото им.

Как да се промени това: Трябва да смените позата. Тъй като жените са неуверени най-вече как изглеждат гърдите и коремът им, докато се движат, това притеснение изчезва, когато са по гръб.

Вместо скучната мисионерска, просто я сложете да легне и повдигнете единия ѝ крак, така че да застане на рамото ви под ъгъл от 90 градуса. вие се наместете между двете ѝ бедра, като вашето бедро повдига нейното друго, както е показано на тази снимка:

69

Защо не ѝ харесва: Тя е прекалено заета. Според анкетата повечето жени издават, че не могат да се фокусират едновременно да получават удоволствие и да доставят такова. А за постигането на оргазма голяма роля играе мозъкът! Така че е доста трудно да се отпуснеш, да се наслаждаваш на оралните си способности и едновременно да изживееш оргазъм.

Как да се промени това: Ако искате да си дарявате орални ласки, по-добре се редувайте. Много жени се отказват от 69-ката, защото не могат да гледат партньора си, докато си играят с неговата „близалка“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Мария/78 ( преди 8 години )
Аз пък изобщо не съм съгласна със статията .Ако си с подходящ партньор,който знае как да достави удоволствие на партньорката си , как да я предразположи да не се притеснява от нищо, всички пози са страхотни.Та дори и секса докато те държи във въздуха на ръце е страхотен!Важното е с партньора да си паснете! Не знам в тази анкета какви жени са участвали ама си мисля ,че или са били прекалено комплексирани,прекалено взискателни,или пък анкетата е измишльотина ! Това е моето мнение !Затова вместо да се правят подобни анкети по-добре да се подстрекават хората да си търсят подходящите за тях партньори с подходящи размери :)))На която един ръзмер е малък ,за друга е нормален и обратното ! Затова си търсете подходящите за вас и не вярвайте на такива писания ! :)))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rofl ( преди 8 години )
Ту и млякото горещо, ту се цупи нещо.... ахахахахСъчувствам на балъка, който ще се поведе по женски акъл :)Гарантиран начин да си сасипе интимния живот, 100%-ов
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
na kura mu qnko ( преди 8 години )
tezi frigidni amerikanki...vse ne6to ne im haresav - AMI DA SI SEDQT NA SUHO!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
valio ( преди 10 години )
До Веси: vesi az iskam s teb daq napravim most!10
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 10 години )
други пози не останаха, ами да не се е-м тогава смешна статия
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
bboogy ( преди 10 години )
Abe, na tiq amerikanki, izobshto neshto haresva li im :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
кака ( преди 10 години )
До :): има нещо вярно в думите ти, когато мозъкът надделява над емоциите се губи удоволствието
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
:) ( преди 10 години )
Вас в главата ли само ви ч*кат,че мозъка ви да е явно единствена ерог.зона!? От много мислене станахте фригидни и злобни квачки
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ъъъ ( преди 10 години )
До Анонимен: Тя поне прави, а ти само гледаш как се прави.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар