IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Заобичайте „кучешката“ поза отново

27 октомври 2014 16 00

4 варианта, които задължително да пробвате

Снимка: thinkstockphotos.com

Снимка: thinkstockphotos.com

Ако си падате по бързия секс на необичайни места, то за вас подходяща е „кучешката поза“. От една страна може да не сваляте дрехите си, а от друга –не ви трябва легло.

И все пак тази поза не е удобна на всички жени, тъй като при нея проникването е дълбоко и понякога ъгълът е болезнен за дамата. Може да опитате няколко вариации, които да носят удоволствие и на двете страни:

Напълно изправени

За целта дамата просто трябва да подпре ръце на някаква повърхност пред себе си, за да запази равновесие и да вирне дупе назад.

На колене

Може и двамата да застанете на колене, а може и половинката ви да е качена на някаква мебел (легло, маса, стол), а вие да останете прав.

Преметната на облегалката

Най-удобното място за тази поза е диванът, тъй като облегалките му са меки. От различните вариации тази е и най-малко болезнената, тъй като дупето и вагината са по-високо и проникването е по-лесно и с по-малко съпротивление.

По диагонал

Не опитвайте това, ако не искате да се потите. Не го правете и на прекалено твърда повърхност, тъй като дамата е на лакти, а краката ѝ са усукани около кръста ви. Тествайте позата върху мек килим или подложете възглавници.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

bobo ( преди 9 години )
тук става въпрос за бърз секс (не повече от 10 мин.)и двамата да са на макс.няма време и нужда от увертюри.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Pufpaf ( преди 9 години )
До Little Blue Dress: За мен си е престъпление тези ръце и устни да стоят безучастни и винаги когато позата позволява те трябва да даряват ласки. Точно това е разликата между егоистите и тези които обичат да даряват щастие. Всеки възприема по различен начин, но за мен жените са толкова прекрасни, толкова чувствени и е такава нежна кожа, то ти идва отвътре да ги нацелуваш целите от главата до петите, да ги галиш нежно и да усетиш как се разтопяват, Това е огромно удоволствие и за мъжа, но може би не за всеки. За хората които правят секс без чувства не мога да коментирам, но тези които си обичат жените, трябва да дадат всичко от себе си и ги побъркат от кеф ! Чувствени масажи, страхотна френска, страстен секс и оргазми и след това да си я гушнеш любимата и да и кажеш колко много я обичаш ! :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Little Blue Dress ( преди 9 години )
До Pufpaf: И гърба...и корема...и вътрешната част на бедрата...На втората поза ако се поприведе и ръцете ако се плъзнат по гръбчето...или ако го зацелува...ммм...Или май ставам алчна? :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Pufpaf ( преди 9 години )
http://daram.wen.ru/472.jpgЕто за това говорим, това е страст за мен и разбира се като добавим и другата ръка там долу се получава пръскащо удоволствие и жените знаят за какво става на въпрос ;)Ако всичко опираше до клатенето и напред-назад, вътре-вън, то повечето жени щяха да са доволни от секса и от партньорите си ! Порно филмите са са най-лошият учител за младежите и после защо имало толкова недоволни жени !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Pufpaf ( преди 9 години )
Ейй сетихте се пуснете от моите статии :)Ама какъв е тоя мъж, хванал жената като срамежлива ученичка, а гърдите кой ще ги мачка, това вратле и то има нужда от целувки, жената трябва да усети как е награбена страстно и колко е желана. А за стимулацията на клит**а защо не се пише ? В първата поза е възможно, това е престъпно тези ръце да стоят така ! Все пак ние за страстен и чувствен секс ли говорим или за едно протоколно чукане/клатене като в порно филм ?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар