IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво казва любимата му секс поза за него

13 септември 2016 15 00

Романтик или егоист?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Може да разберете много за мъжа от това как обича да прави любов. Макар че най-добрият секс е разнообразният, повечето мъже имат предпочитания относно позата, които лесно могат да бъдат доловени.

Ето и какво издават те:

Мисионерска поза

Това е една от най-практикуваните пози и почти задължително присъства във всеки сексуален акт. Чрез нея изживяването е по-интимно, тъй като двамата партньори могат да се гледат в очите и да се целуват, докато трае самото проникване. Тази поза оставя контрола в ръцете на мъжа, който определя темпото и е предпочитана именно от господата, които обичат да държат нещата в свои ръце. Освен това той определено е човек, който иска да достави удоволствие на жената. Според секс експертите феновете на мисионерската поза са лоялни и отговорни мъже.

Кучешката

Почти няма мъж, който да не харесва тази поза, която отново поставя контрола в негови ръце. Но тези, които напълно я фаворизират са авантюристи, обичащи експериментите и адреналина. Той обича свободата и нещата да стават по неговия начин.

Когато жената е отгоре

Тази поза има различни вариации, но основата си остава същата – мъжът лежи, а дамата е отгоре и върши цялата работа. Това не означава, че мъжът е пасивен или не обича да доминира, а по-скоро, че невинаги си дава зор и обича да се грижат за него и да му угаждат.

Поза лъжички

Този мъж обожава действието, романтиката, интимността в леглото. Представителите на силния пол, които често се наместват в поза лъжички държат много да доставят удоволствие на партньорката си, а също така нямат против да се гушкат и да се радват на повишено внимание и след самия акт. Те са грижовни и всеотдайни във всичко.

Стояща поза

Сексът в изправена поза може да бъде неудобен и често се практикува така, когато е спонтанен и двамата партньори нямат много време за предигра и мачкане на чаршафите. Позата е много предпочитана от по-палавите флиртаджии, които не държат на интимността, а по-скоро търсят приключения и нестандартни изживявания. Те се отегчават бързо и рядко остават дълго с една жена.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари