IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

10 знака, че гаджето ви има страх от обвързване

28 септември 2016 15 00

И че вероятно няма да намерите щастие с него

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Ако вашият партньор ви дава смесени сигнали, когато става въпрос за сериозен ангажимент, може би това ви кара да се чувствате несигурна в бъдещето си с него.

Често жените са тези, които са готови да се придвижат във връзката си към следващото ниво, а мъжете понякога сякаш се дърпат или гледат да отлагат по възможност настъпването на този момент. Има мъже, които направо се отдръпват от половинката си, когато тя им заговори за брак и деца.

Ако вашият любим мъж се страхува от сериозно обвързване, независимо колко много го обичате, вероятно вие няма да намерите щастие с него.

По-вероятно е той да ви принуди да започнете да му поставяте ултиматуми по отношение на връзката ви, а той постепенно да започне да се дистанцира от вас емоционално и да изглежда все по-незаинтересован и уклончив по отношение на общото ви бъдеще.

Ако партньорът ви все още не е готов за сериозен ангажимент, приемете го, уважете позицията му и продължете напред с него или без него – както би било най-добре за вас самата.

А ето и ясните знаци, че вашата половинка изпитва ужас от дългосрочни ангажименти:

1. Той избягва дискусии за всеки вид ангажимент, като да заживеете заедно, да сключите брак или да имате дете.

2. Той ви е създал строги правила за това какво може и какво не може да обсъждате относно бъдещето на връзката ви.

3. Той ви дава доста смесени и объркващи сигнали, когато се опитате да направите връзката ви малко по-сериозна или поискате да го ангажирате с някакви обещания за бъдещето.

4. В миналото си той е изневерявал на бившите си партньорки и не го крие.

5. Той смята, че вие се държите твърде „обсебващо“, дори ако се опитвате просто да изразите емоциите си или да покажете силната си привързаност.

6. Той има нереалистична представа за това какви трябва да бъдат вашите взаимоотношения. Например казва ви, че иска сериозна връзка, но такава, в която никога да няма конфликти.

7. Той прави коментари от вида, че отношенията ви целят да го „вържат“ и че бракът и сватбата са вид „окови“.

8. Той е емоционално отдалечен, когато вие му демонстрирате обичта си или му правите комплименти.

9. Той поставя своята независимост като свой приоритет номер едно и предпочита да прекарва повече време без вас, отколкото с вас.

10. Той си тръгва по време на спор с вас, вместо да се опита да разреши конфликта. Изглежда по-скоро дистанциран по отношение на това, което ви мъчи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари