IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да го накараш направо да се побърка по теб

27 май 2011 13 00

Нека най-после да не го забравяме

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Да, знаем че по темата се е изписал светът, но е факт, че това е един казус, който няма насищане. Защо? Много просто – жените са булки, а мъжете - ловци - естествено, разбирайте го в най-широк смисъл.

"За какво ни е да се учим как да ги накараме да ни искат – ще възкликнете вие – та нали имаме вагини?" А една вагина, честно да си го кажем, винаги има преимущество. Да, това е факт, но също така е вярно, че щом ловците получат плячката... доста често губят интерес към нея.

Истина е, че мъжете са много по-свободолюбиви от дамите, което поставя вторите в едно (така да се каже) подчинено състояние, когато стане въпрос за дълготрайни и сериозни отношения. Факт е и обаче, че те са доста по-първични, което си е едно огромно преимущество за нас – мераклийките булки.

И така, как да го задържите? Използвайте най-големите си козове: самоконтрол и увереност. Тези две качества са свещения граал, когато стане въпрос за Играта на игрите.

Първо, бъди заета

Никога, ама никога недей да изглеждаш така, сякаш всичко, което правиш е да висиш на телефона и да го чакаш да се обади, дори и да е така (това го знаем всички... и всички го забравяме). Излез навън, срещай се с хора, ако щеш занимавай се с хобито си, работи здраво – прави всичко, което може да откъсне мислите ти от него.

Второ, никога не показвай, че нещо те притеснява

В началото на всяка връзка, хормоните така побесняват, че направо няма да можеш да се отървеш от него. И дори без да го осъзнава, той най-вероятно ще иска да прекарва с теб всеки миг. Но, както всичко останало, и връзките се променят.

Когато нещата навлязат във фазата на комфорта, осъзнай че това, че не ти звъни през 5 минути е нормално и в никакъв случай не се паникьосвай и не започвай да го притискаш и разпитваш какво става. Просто бъди спокойна.

Трето, просто се чувствай добре в кожата си

Това може би е най-трудно: за всички хора. Ако искаш да те желае през цялото време, то просто облечи нещо, с което самата ти се чувстваш желана. Запомни: красотата е излъчване, а когато се чувстваш секси, то и той ще те възприема по същия начин. Това далеч не се отнася само за дрехите – просто се обичай във всеки един аспект. И запомни, няма по-грешно нещо от философията „Търся някой да ме допълни" - единственият човек, който може да те допълни си самата ти – с всички останали си просто в симбиоза.

Четвърто, обръщай внимание на външния си вид

Колкото и повърхностно да звучи, трябва да се постараеш да направиш добро впечатление поне през първите няколко срещи. Хубаво е да мине поне малко време, преди да те види разчорлена, без грим, или не дай си Боже, с домашния анцуг.

Пето, поеми инициативата

Забрави всички безумни съждения за красивата принцеса, която трябва да стои срамежливо свита като кокиче в ъгъла, докато принцът кръжи около нея, влачи се на колене и пише официални писма на родителите й с молба да му позволят да й престане. Това вече не върви. Ако искаш да задържиш интереса му, просто го хвани за ръка и го поведи. Например, изпрати му ес-ем-ес, с който „му нареждаш" да се срещнете в любимия ти ресторант. След това планирай цялата вечер. Мъжете са като деца, които често се нуждаят от майчините наставления. Ще се убедите сами.

Шесто, погъделичкайте... егото му

Това е доста очевидно. Момчетата винаги действат под влияние на егото си, затова – възползвайте се. Възбудете го, като му правите комплименти за това, което е облякъл, колко добре изглежда; докосвайте го леко по рамото, докато минавате край него и непрекъснато осъществявайте очен контакт. Когато той знае, че една яка мацка го желае, той сам започва да иска мацката.

Като обобщение: просто му покажете истински увереното момиче у себе си, всичко друго е история.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Betty Oxlade ( преди 3 години )
Ето моето свидетелство:Казвам се Бети Окслейд и искам да споделя истинската си житейска история за това как върнах съпруга си с помощта на д-р Огундейл, страхотен заклинател, който върна съпруга ми за мен в рамките на 24 часа със своите правомощия. Той има решение на всички проблеми. Ако имате нужда от помощ, можете да се свържете с него с неговия WhatsApp: +27638836445. Email: ogundeletempleofsolution***gmail.com. Той е 100% реален и мощен.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
вероника ( преди 8 години )
аз не вярвам че мога да възбудя мъж и то пък точно да прави секс
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
не се заблуждавайте ( преди 10 години )
Това са пълни глупости. Не се имайте за нещо повече от мъжете. Нито имате самоконтрол нито увереност. Повечето жени са пълен фалш и лъжа. По-добре се насочете да бъдете истински и да не играете роли. Защото след секса всичко ще лъсне и интереса към вас ще бъде бързо загубен.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ilieva ( преди 11 години )
ne e samo vanwnosa na jenata vajna no i vatrewno dasi dobra awtoto i s dobrotata mojew da spe4eliw mawkoto sarce ot li4en opot
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
vasil1991 ( преди 11 години )
абе един мьж проявява ли интерес само заради секса с жена и да си вартиш баиряка и тн няма да ти сварши някаква работа освен да ви мине на малкия си член в такав случаи са повечето гадове които са наранили не само една жена а м и повече така че преди да направите нещо от сорта му налеите лажи и отделно го накараите да се поколебае дали би бил жаден да ви нарани с раздяла след полов акт
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Dolce ( преди 12 години )
. . . А дори и да може всеки път да играе роля, не смятам, че е редно и нужно! Двама души трябва да са заедно, защото се харесват такива каквито са! Но съветите са добри, ако се прилагат умерено, както всичко!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
tani4ka73 ( преди 12 години )
Определено е точно така .Съветите са прекрасни , но в истинския живот обикновено не се получава точно така както го искаме ...Жената си е това което е , не би могла всеки път да играе роля ...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
joylove10 ( преди 12 години )
hello;i m miss joy femal hopefuly to be intouch with you as freind, i woulds like you to hit up with my email through (JOY.1NDOH***YAHOO.CO.UK)i will send u my pic and all about mefrom miss joy
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
marinavasileva ( преди 12 години )
И накрая когато срещнеш чожека, всички правила отлитат и оставаш само ти и той, без игри, манипулации и т.н., лошото е, че всичко около нас се е превърнало в една игра и не можеш да познаеш кой е истински и кой, не.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар