IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да го накараш да те пожелае истински

22 декември 2011 11 27

Няколко прости отговора на един от най-сложните въпроси

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Преди време една приятелка мъдро заключи: „Виж сега, един мъж или те харесва, или не те харесва. Ако не те харесва и на ушите си да застанеш, боядисана в зелено – все тая..." Много е права. Човешкото привличане е нещо много сложно и индивидуално и рядко биха могли да се изкарат някакви общовалидни формули то да се случи.

Този факт обаче не отказва хората да продължават да ги търсят. И всъщност, може би в това се крие цялата магия – както са казали: има ли надежда има и начин. Пък и все пак има едно-две работи, които могат да бъдат квалифицирани като „общовалидни" - все пак те са открити след векове изследване на темата...

Та. 100% ви се е искало да разберете какво искат мъжете наистина, нали? Тайничко сте желали все пак да може да направите нещо, което да го накара да си падне по вас. И нееднократно сте си блъскали главите какво точно да направите и как да постъпите, че да постигнете желаното. Обикновено отговорите на най-сложните въпроси имат най-прости отговори. Факт е обаче, че хората просто обожават да усложняват нещата – ей така – за драмата.

И така, ако искате да накарате мъжа да направи това или онова, то първо трябва да разберете поведението му и това какво иска самият той. Веднъж сторите ли го и изработите ли си някакъв правилен подход, то шансовете ви да постигнете целта си се увеличават неимоверно.

Ето и няколко добри препоръки за това, което искат мъжете от жените и как биха могли да се влюбят в тях.

Забавни и вълнуващи жени

Запомнете, първото и най-важно нещо е: мъжете обичат забавните и вълнуващи жени. Пичовете, също като нас, се влюбват в индивидуалности. И те, също като нас, искат да припознаят у жената нещата, които вълнуват самите тях: хобита, интереси, маниер, манталитет. Затова, дами, каквото и да правите бъдете себе си. Не загърбвайте целия си живот в името на някой или това да срещнете някой – така ще се обезличите. Напротив, правете това, което обичате, следвайте интересите си, чертайте целите си. Споделяйте с него от какво се вълнувате и какво бихте искали да направите. Не се затваряйте в себе си от страх, че той може да ви сметне за налудничави или странни – дори и вашите интереси да не съвпадат с неговите, на подсъзнателно ниво той оценява вашата независимост, интелект и стремежа ви да живеете живота си пълноценно, без това да зависи от някаква си връзка.

Не му приставайте

Да, това е нещо изтъркано от повтаряне, но вярно. Капитулирате ли пред един мъж – дотам сте. Колкото и да се красиви, сладки и интересни. И тук трябва да се улови доста размитата граница между това да показвате интерес и да падате на колене. Жените имаме една много подла черта на характера да ставаме обсесивни. Срещаме някой мъж, за беда ни харесва до полуда и напълно изперкваме. Започва се едно 24-часово взиране в телефона, идиотски статуси във Facebook, есемеси и реки от изговорени глупости. Е, не всички стават чак толкова лудички, но явлението се проявява при всички в една или друга степен. Не го допускайте. Знам, знам, че не е леко, особено когато се хващаш, че мислиш за него 24/7, но трябва да опитате. Смисъл, не затапвайте обсесията си – просто не я показвайте на него. За какво са добрите приятелки все пак? Откачили сте от любов – излейте си цялата лудост на тях. Говорете им с часове, истерясвайте си, споделете им цялата си несигурност (защото харесваш ли няколко винаги губиш малко сигурност) направете така, че да не искат да чуят за него повече... И след това излезте с него спокойни. Ако дружките ви обичат, ще изтърпят кризата с удоволствие, пък и ще са жадни за още – точно така, както вие бихте изтърпели техните.

И още нещо – мъжете се ужасяват от стресирани мацки. Трябва ли да обяснявам причините?

Спретнете се!

Ето ви една хипотетична ситуация: току що се пристигнали на някакво домашно парти (примерно) и оглеждате тълпата. Сред гостите виждате пич, който е облечен в разрез с всичко, което харесвате (например кичозна блузка с огромен златен надпис D&G) и такъв, който се е барнал точно по ваш вкус (черно елегантно поло/ шал/ шапка)... Кой от двамата ще регистрирате? Може и да звучи повърхностно, но всички хора мерят по външния вид. Поне отначало. ОК, приемаме че вече сте установили контакт (демек, стилът ви му допада) – тогава постарайте се да го подчертаете. Няма значение какъв е той. Няма значение дали пазарувате само от лъскавите бутици дрехи за хиляди левове или обичате да изравяте съкровища от Втора Употреба. Важното е да поддържате външния си вид във форма. И далеч не говорим за дрехите. Преди всичко, вие сте жена – бъдете такава. Наконтете се (без да прекалявате), обличайте се секси - мъжете обичат това. Обичат до себе си да имат хубава жена (не супермодел, а жена). Това гали егото им. Кара ги да се чувстват горди, че сте се постарали да изглеждате хубаво за тях. Не го подценявайте.

Мъжете и егото

Като цяло, мъжете генерално искат две неща: признание и признание. Да, точно така – те искат да направят така, че някои да се гордее с тях и самите те да се почувстват горди. От тук нататък, всичко е въпрос до ситуация, характер, нужда. Ако виждате, че е флиртаджия – флиртувайте; ако обича да рисува – поискайте да видите картините му, ако е добър икономист, помолете го да ви разкаже какво всъщност иска да каже Адам Смит, в крайна сметка? Наблюдавайте какво му харесва и се опитайте да му го дадете. Някои мъже обичат да им е трудно, връзват се когато мацките ги разиграват, направо си умират да спорят с някого. Други пък обожават да виждат как жените ги харесват. Нямате си и идея на какво са способни някои мъже, само и само да разберат, че ги желаете... Хора всякакви. Не бихме могли да ви дадем точно напътствия коя линия на поведение да поддържате и коя не. Можем да ви посъветваме само – наблюдавайте го внимателно и се постарайте да изучите колкото се може по-голяма част от нуждите, желанията, характера му. Дори несигурностите му. Първо гледайте, после действайте.

И накрая сексът

Е, тук вече няма какво толкова да се каже... Няма правилен отговор на въпроса „Мога ли да легна с него на първа среща или не", нито на „Мога ли да му права орална любов на първия секс", нито на „Ако не му пускам един месец, повече ли ще ме хареса". Всичко това всъщност няма значение. Единственото важно нещо в тази точка е следното – пасвате ли си в леглото или не.

Съвпадат ли ви креватните интереси, така да се каже. Това е нещо много, много важно, и тук вече никакви съвети, написани в женски медии няма да ви помогнат. Или ще си паснете или не. Тук правилният съвет е един – бъдете себе си, правете това, което обичате, не се пренапъвайте, нито бъдете консерва от страх. Сексът също е инструмен за самоизразяване, така че ползвайте го по предназначение. Или ще му хареса, или не. Както и на вас....

Автор - снимка

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
Nikol V. ( преди 12 години )
Браво статията е страхотна! Това което най-много ми хареса е, че не е статия която едва ли не ни казва как да се държим, а такава която ни поощрява да бъдем себе си ! :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Sheherezada ( преди 12 години )
Статията е страхотна! Всичко е абсолютно вярно и е написано много естествено! Браво на автора! :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
kick ( преди 12 години )
Тази "мацка", авторката, има хубави идеи за статии, но все са написани някак много просто и с мноого диалектни думи...абе малко просташки звучат и биха се вписали по-добре в някой блог отколкото в издание като tialoto.bg :/
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар