IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алиби за кръшкачи ... дрън, дрън, дрън!

26 февруари 2012 11 50

Кого точно си мислиш, че ще излъжеш така?

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Живеем в 21 век и моногамията определено не е на почит. Не само, че изневерите са част от всяка трета връзка, ами има и „експерти", които дават акъл на мъжете как да си прикриват следите.

Като всяка жена съм била лъгана. И като всяка жена знам, че лъжата – изневярата – винаги се схваща. Няма чак толкова тъпи жени, които да позволят да ги правят на шматки дълго време. Жената има нюх, 6-7-8 чувство, което се обажда, понякога и без причина. И тъй като ние станахме по-агресивният в любовта пол, логично е чувството ни за контрол и скептичност да нарастне. Казано на кратко – инспектор Инч Хай пасти да яде пред дамата, която се съмнява в половинката си и е тръгнала да го разследва!

Затова и доста се изненадвам, когато попадна на „инструкции за прикриване на изневярата", предназначени за мъже. Моля ви, скъпи мъже, не си мислете, че това ще ви помогне! Точно обратното. Ние може понякога да зацепваме бавно, но винаги надушваме изневярата!

1.Измисли си алиби

„Намерете си някакво общовалидно оправдание, което да е актуално 24 часа и 7 дни в седмицата. Например, че сте спонсор на някакво фирма, мероприятие и, когато и да ви се обадят от там трябва да откликнете. Така, хем ще изглеждате щедър в очите на половинката си, хем, ако другата жена ви звъни в неочакван момент, ще можете да се измъкнете".

Всяка жена, която държи на теб, ще е наясно с какво се занимаваш и кои са бизнес партньорите ти. Номерът може да мине един-два пъти, но когато на Коледа за пореден път изчезнеш по работа – това ще е краят на връзката ти! Колкото и специална и доходоносна да е работата ти, твоите непрестанни внезпни изчезвания, ще замигат като сигнална лампа в главата на половинката ти и един път поне ще се реши да те проследи – и ще бъдеш разкрит!

2. Вземи си карта за фитнес

„И сак с пълна екипировка! Това ти дава шанс да ходиш някъде сам и дори и да се върнеш потен (или дори изкъпан) няма да изглежда съмнително. Този вариант за алиби не винаги „проработва", защото приятелката ти може да се окаже спортен тип момиче и да реши да те придружава във фитнеса".

О, да тя ще иска да разбере откъде кипи този ентусиазъм, с който ти всеки път отиваш на фитнес. Вероятността да те изненада на някоя „тренировка" – не се изключва ни най-малко, а тъй като ти няма да си там, ще те чака още по-голяма изненада у дома.

Освен това лъжата, че ходиш на фитнес означава, че трябва да имаш перфектно тяло. Защото ако след 3-4 месец продължаваш да бъдеш заформен като поничка, трябва да разчиташ, че гаджето ти носи 5-ти диоптер, за да не обърне внимание на липсата на подобрение във физиката ти.

3. Измислете си прякор

„По-добре давайте на другите жени фалшиво име или прякор – това може да ви измъкне от някои рискови ситуации. А и така ще можете да говорите с тях дори пред приятелката си и тя нищо няма да заподозре. По-добре да говорите с Ангел, отколкото с някое „ангeлче"!"

Каква заблуда. Първо, телефонът ти е проверен поне 16 пъти и тя знае наизуст всичките имена в него. Ако се появи някое ново, то тя непременно ще иска да се запознае с него и да се убеди, че е реален. Има толкова филми и номерът с телефона е толкова изтъркан, че още щом навърши 13 години, момиченцето знае, къде да търси за улики и как да провери дали Ангел не е Ангелина!

4. Премахни (изтрий) всички улики

„Ако искате голяма ви лъжа да мине, ще трябва да бъдете много внимателен и да планирате всички детайли по укриването на уликите, почти като сериен убиец. Изневярата е поредица от лъжи, но единственият начин тя да бъде потвърдена на 100 % е или да ви хванат със смъкнати панталони, или чрез някакви смс-и, телефонни разговори, гласови съобщения, имейли или листчета с чужди телефонни номера. Така че унищожавайте всичко!"

Познавам жени, които успяха да се сдобият с телефонни разпечатки на неверните си гаджета. Изтритият смс не е никакво решение. Ако пък телефонът ти няма смс-и и телефонни обаждания, то 100% нещо не е в ред и тя ще го разбере. Ако е по-хитра, при съмнение за някое име ще изпрати смс от твоя телефон с провокация, за да си отговори на въпроса има ли нещо повече, а може дори и да се обади!

5. Не използвай Facebook

„Това е един от най-бързите начини да ви хванат – ако видят някой издайнически пост на стената ви. Дори и гаджето ви да не го види, все някоя добра нейна приятелка ще го направи и ще й каже. Ако искате да кръшкате безнаказано, ще трябва да жертвате „Фейсбук".

Това е мъдро, но пък не е 100% гаранция, че трябва да се чувстваш сигурен, че няма да те хванат. По-горе бе застъпена темата за телефона, фитнеса, командировките... Имаш поща? Чудесно! В днешно време един добър програмист или „бивш" хакер може да й помогне да влезе в твоята поща и да научи, каквото й трябва! Ако няма приятели в бранша, винаги може да си плати!

6. "Командировки"

„Убедете приятелката си, че от работата ви изпращат на в командировка. Това е малко по-сложно за реализиране от останалите съвети, но може да ви осигури много време за „забранения секс" с другата жена. Просто се уверете, че докато сте отседнали на другия адрес (при въпросната жена) ще имате достъп до електронната си поща и при всички положения сменете обичайния си маршрут към работата, за да не ви види някой доброжелател."

Класика в жанра! Именно, защото това е много експлоатирана пътека за кръшкане, думата „командировка" поставя всяка жена на нокти. Главата й е промита, че там мъжете кръшкат и тя е намери канали да провери „алибито" ти. Тя може да се обади в хотела, да подпита твой колега и куп други неща!

Командировката определено не е част от репертоара на опитния кръшкач, прекалено голямо клише е!

7. Отричай, отричай, отричай

„Без значение колко внимателно планирате престъпните си намерения, вероятно все някога приятелката ви ще се осъмни, че нещо не е наред. Когато това се случи не ви остава нищо друго освен да отричате пламенно. Дори да ви хванат в непристойна ситуация, пак можете да измислите нещо за оправдание. Бъдете безпощадни, не се предавайте и отричайте до последно!"

Как пък не! На всички ни е ясно, че колкото по-яростно отричаш нещо, толкова повече имаш какво да прикриеш! А жената е кълбо от емоции и скандалът ще бъде грандиозен.

Когато има доказателства, признанието може да ти даде възможност поне някога да поискаш извинение - достатъчно трогващо, че да омилостиви бясната ти половинка! Отричането може да ти даде просто втори шанс, който ти веднага ще пропуснеш със следващата ти изцепка... когато пак ще отречеш и ще ти тръшнат вратата пред лицето.

Колкото и абсурдни да ми се струват тези съвети, за съжаление има хора, които все още ги мислят за адекватни и ги ползват, за да прикрият моралното си престъпление... без успех. Хора, откажете се! Това не работи! Ако не можете да си държите ципа затворен, поне имайте доблестта да не наранявате жената до вас, а си отидете от нея, дори и да страда. Лъжата винаги идва с последици и те не са добри за никого! Ала още по-страшно е да пробутвате на жената до вас тези тъпизми, които освен всичко друго й навират пред очите колко я подценявате. А от това по-обидно няма!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

female ( преди 12 години )
Не мога да си представя, че някой е способен да следи така някой друг. Това трябва да е страшен тормоз, сигурно не им остава енергия за нищо друго. За какво е целият този зор, някой може ли да ми обясни?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
silviaii ( преди 12 години )
Знам паролите на пощи, фб и т.н. на гаджето си, телефонът му ми е винаги подръка, познавам приятелите му и... НИКОГА досега не съм злоупотребявала. Права е Dreamer*** - да не съм пъдар?!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Dreamer*** ( преди 12 години )
Разбиване на пощи, проверка на телефон, обаждания в хотел.... Половинка или пъдар??? Аз съм жена и никога не съм проверявала, следяла и т.н.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 12 години )
Момчета, не че искам да ви развалям кефа, но авторката е написала, че е чела съвети как мъжете да си прикриват изневярата...зартова е адресирано към мъжете. Аз все още не съм видяла по женските списания идеи как да кръшкаш успешно на мъжа си. А вие? Ако някой е чел да сподели!Може да ми влязат в употреба ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Mitko ( преди 12 години )
Teksta e napisan ot feministka...drugo obqsnenie nqmam. Tochno jenite sa nai-izkusnite v izneverite si !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Лорънс ( преди 12 години )
a za6to e adresirano tva kum majete, az sam imal gadje koeto hvanah v izneviara no si zamal4ah da i pogledam seira i dokude bi stignala naglostta i....dosta interesno be6e i znaeiki istinata i nabliudavaiki povedenieto i dosta burzo uspqh da se otvratq ot neq do momenta v koito q razkarah kato bezdomno ku4e.... a tq otri4a6e li otri4a6e, to e taka 4ovek kato luje tolkova nakraq izlugva samiq sebesi
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар