IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

13 трика как да изглеждаме по-секси разсъблечени

29 февруари 2012 15 30

Илюзии и истини

Снимка: Dremastime

Снимка: Dremastime

Дори вашият партньор да не е критичен към голото ви тяло, вие самата сигурно имате някои задръжки и притеснения, по отношение на това как изглеждате без дрехите си. Съветваме ви да не се оставяте на една пъпка или някое и излишно килце да съсипят хубавата ви вечер с любимия. Ето и няколко трика, които ще ви помогнат да изглеждате още по-секси.

1. Погрижете се за тена си

Красивото загоряло тяло не е мит. Хубавият тен прави фигурата ни да изглежда по-стройна и е по-ефикасен дори от диета, а освен това прикрива несъвършенства като разширени вени, спукани капиляри и стрии. Докато не дойде лятото обаче, ни остават два варианта – или да си вземем карта за солариум или да си купим автобронзант.

2. Ексфолирайте тялото си

Зимата е особено подходяща за тази козметична процедура, която прави кожата ни мека като на бебе. С помощта на различни продукти за ексфолиране премахнете мъртвите клетки и отпушете порите на кожата. След това хидратирайте тялото, за да е още по приятно на допир.

3. Пуснете косата си

Ако имате красива дълга коса, пуснете я да пада секси върху раменете ви на големи къдрици. Естествено, може да сте се постарали с прическата и преди това, но гледайте да изглежда естествено. Забравете за силните лакове и вакси, които ще направят косата ви твърда и не особено приятна за галене.

Снимка: Dreamstime

4. Лице без недостатъци

Естествено добре ще е да прикриете недостатъците на лицето си с фон дьо тен. Той ще направи кожата ви по-свежа и сияйна, но гледайте да изберете фон дьо тен с много лека, ефирна текстура. Той не трябва да си личи, да цапа или да ви стои като маска, а само да ви направи по-самоуверени.

5. Капки за очи, против зачервяване

Някои холивудски гримьори препоръчват капки срещу зачервяване на уморените очи. Те смятат, че капките могат да намалят и торбичките под очите. Какво ни пречи да пробваме?!

Снимка: Dreamstime

6. Бърза фитнес тренировка

Ако ви предстои любовно рандеву, най-добре си отделете половин час за тренировка преди него. Не става въпрос да се изтощавате от умора, а само да направите няколко клякания, лицеви упори и коремни преси, за да се почувствате тонизирани и секси.

7. Ограничете храните и напитките

Това е една добра идея, ако не искате да изглеждате с отпуснат корем, да ви стане тежко или пък да ви се доспи. Хапнете и пийте умерено, само за кураж, преди любовното рандеву.

8. Лек парфюм

Избягвайте тежките силни парфюми, които могат да подразнят по-чувствителните носове. Спрете се на хубав, лек парфюм и не забравяйте да се напръскате не само в тила, но и областта на деколтето и на вътрешната част на китките.

9. Регулирайте температурата

Ако вие осигурявате терена на любовната среща, уверете се, че в стаята не е, нито твърде горещо, нито твърде студено. В единия случай можете да се изпотите твърде бързо – нещо, което няма да изглежда много секси, а в другия - да се разтреперите от студ, след като се разсъблечете.

10. Ефектни аксесоари

Това, че ще сваляте дрехите си не означава, че ще трябва да се лишите и от аксесоарите си! Високите токчета са секси и ще направят краката ви по-дълги, а дупето ви по-стегнато. Можете да оставите и някой дълъг до пъпа гердан, който да включите в любовната игра.

Снимка: Dreamstime

11. Червен маникюр/педикюр

Не подценявайте силата им. Когато вашите ръце и ходила са в топ форма, самочувствието ви ще е съвсем друго. Поглезете се с хубав маникюр и педикюр, и не се страхувайте да опитате малко по-горещи цветове.

12. Меко осветление

Меката светлина на свещи е една от най-подходящите за случая. На нея фигурата ви ще изглежда по-нежна и деликатна. Забравете за суровото флуоресцентно осветление, ако е възможно, разбира се.

13. Бъдете уверена!

В крайна сметка самочувствието е най-важното оръжие. Не забравяйте, че ако вие самата не се чувствате секси, ще е трудно и за половинката ви да го почувства. Не забравяйте и усмивката си!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Smile ( преди 12 години )
Е, как ще са съвети за Нова Година!??! Това са елементарни неща, които всяка уважаваща себе си и поддържаща се жена прави системно за себе си. Затова и българката е толкова харесвана жена.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
t3ss_ ( преди 12 години )
Не са ли прекалено много тези неща?! А уж трябваше всичко да е спонтанно. Статията ми звучи като подготовка за Нова година или друг празник без модните съвети.Според мен е достатъчно да си с човек, на който държиш, а останалото е хигиена, хубаво ухание и усмивка...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
soraia ( преди 12 години )
Статията ми звучи като наръчник за ***!Иначе съветите са изключително хубави,но защо само за да съблазня партньора си?По важното е това самочуствие,увереност и душевен комфорт, за което пишете е да го имаме заради самите нас!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар