IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обича ме, не ме обича 

7 март 2012 15 30

Листенцата от някое цвете не трябва да ви дават отговор, защото той е пред очите ви!

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

От времето на Ева този въпрос винаги е измъчвал хубавите глави на жените и не само маргаритките отчаяно са се прощавали с листенцата си да дадат отговор. Когато не са били сигурни, дамите са прибягвали и до помощта на карти, гадаене по вятъра, по птиците и по хиляди други знаци само и само да намерят отговор. А всъщност той е в способността да мислите логически и трезво. И внимателно да наблюдавате поведението му.

"Обича"
Събуждате се сутрин, а той внимателно да не ви събуди е станал първи и ви носи в леглото горещ шоколад или кафе. Разбира се, с целувка.
"Не обича"
Събуждате се сутрин и внимателно, да не го събудите, сама си правите кафето и сама си го пиете, размишлявайки къде се е размотавал цяла нощ и какво ще измисли този пък като оправдание.

"Обича"
Казва: "Ще бъда кратък" – и наистина с две думи оборва вероятните ви съмнения какви чувства има към вас и ви предлага брак. Независимо, че бракът вече се брои за отмираща единица.
"Не обича"
Дълго ви говори за смисъла на живота, на възгледите на съвременните мъже, за курса на долара , за политиката на някоя съвсем неизвестна страна и след няколко часа ще се сети да каже "Бе на нас ни е хубаво двамата". Е, дано пък ви е хубаво, но се съмнявам.

"Обича"
Оставя си телефона у дома където му попадне, оставя открита електронната поща, не седи нощно време пред Интернет и не преминава на шепот когато говори по телефона и вие внезапно влезете в стаята.
"Не обича"
Непрекъснато носи телефона със себе си, а когато се съблича директно го изключва. Уверява ви, че нищо не крие от вас, пък слага тройно защитена парола на пощата си, по цяла нощ седи в съмнителни сайтове и преминава на ултразвук, когато се появите.

"Обича"
С последните си пари ви купува "миллион, миллион алых роз".
"Не обича"
С последните ваши пари с купува чорапи, самобръсначка, джинси и спортен автомобил.

"Обича"
Късно вечер ви чака след работа и ви изпраща до в къщи, дори ако работата ви се намира на рогата на дявола.
"Не обича"
Звъни ви късно вечер на мобилния за да ви каже да внимавате, щом се движите сама и да не забравите да си сложите в чантата бухалка. С тези препоръки той е изпълнил мъжкия си дълг.

"Обича"
Ако през зимата сте прибавили 5 кг към фигурата си, ще ви каже колко по-красива сте станали и ще ви връчи пари за нови дрехи.
"Не обича"
Ако през зимата сте прибавили 5 кг към фигурата си, той интелигентно ще ви обясни, че няма за какво да се тревожите, защото така или иначе приличате на крава.

"Обича"
Много малко говори, но прави толкова много да превърне живота в приказка.
"Не обича"
Говори твърде много колко ви обича и не прави съвършено нищо, но вие търсите начин да излезете от страшната приказка, в която сте попаднали запознавайки се с него.

Така че, оставете маргаритките да живеят.

Автор: Светлана Видинска, info@tialoto.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

trakdata ( преди 10 години )
Vqrno be hora sega mi dadohte otogovori na mnogo vaprosi. Edno e da goworim, drugo e da pravim.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Мая Иванова ( преди 12 години )
Много е свежо, мисля, че точно така трябва да се гледа на отношенията Мъже-Жени - с чувство за хумор. Драмите са излишни.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Karina ( преди 12 години )
Ееех, къде бяхте преди 7-8 годни, да ми отворите очите навреме, а не да си губя времето с един пън.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
хахаха ( преди 12 години )
"Обича"Ако през зимата сте прибавили 5 кг към фигурата си, ще ви каже колко по-красива сте станали и ще ви връчи пари за нови дрехи."Не обича"Ако през зимата сте прибавили 5 кг към фигурата си, той интелигентно ще ви обясни, че няма за какво да се тревожите, защото така или иначе приличате на крава.:)))))))))))))))))))))))))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
нана ( преди 12 години )
Eли ( преди 12 години )
Вдигнахте ми настроението рано сутринта, браво за тази статия:)))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар