IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да провокирате ревност у бившето си гадже

23 март 2012 09 15

Не е желателно да търсите утеха в това, но ако изкушението е прекалено силно...

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Да накараш бившето си гадже да ревнува не е постижение, с което да се гордееш, даже показва голяма доза незрялост. Но ако сте готови да видите себе си в тази светлина, защото мислите, че ще почувствате някакво облекчение, ето някои начини да го накарате да ви обърне внимание отново:

1. Най-добрият начин е да му покажете, че живеете добре и без него. Истинското щастие личи на лицето, въпреки че във вашия случай, след като не сте преживели болката от раздялата, ще трябва да използвате актъорския си талант в негово присъствие.

2. Не спирайте да се грижите за себе си, да спортувате, да имате социален живот. Общите ви познати ще го информират за това колко добре ви се отразява раздялата.

3. Въздържайте се от постване на депресивни статуси във Фейсбук. Може да използвате социалната мрежа да покажете на бившия си мъж, че животът за вас продължава, като поствате информация за местата, които сте посетили и хората, с които сте се запознали.

4. Винаги изглеждайте добре – дори и на път до кварталния супермаркет, за да сте подготвени за евентуална среща с него.

5. Когато се засечете, се опитайте да не показвате колко много все още ви привлича като му направите комплимент за прическата, дрехите и т.н. Но и не се дръжте студено, защото това също издава болка и обида от раздялата.

6. Винаги си тръгвайте първа при среща с него. Най-добре кажете, че закъснявате за някъде без да давате детайли.

7. Не го питайте за планове за близкото или далечно бъдеще. Веднъж след като си забраните да проявявате любопитство, ще сте много по-убедителна, че вече не се вълнувате от неговия живот.

 Ако истинското ви желание е да си върнете бившето гадже, знайте, че няма нито една тактика, която да ви гарантира това. Когато любовта му към вас си е отишла напълно, дори и да ви види в близък физически контакт с друг мъж, това няма да провокира нищо у него. Дори може да се зарадва, че вече сте продължили напред, особено ако той е бил инициаторът на скъсването.

 В случай че просто искате да предизвикате интерес към вас без планове за възстановяване на връзката, ефектът на облекчение отново ще е временен. Най-добрата тактика за преодоляване на болката от раздялата е да се фокусирате върху живота си, да си доставяте удоволствия и да избягвате контакт с бившето си гадже.

Автор на статията:
Мария Димитрова

КоментариКоментари

slavchetoo we ( преди 9 години )
haresvat mi te zi saveti mnogo sa qkino dali shte podeistvat neznam
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар