IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво мислят жените за мъжете с огромни мускули?

26 март 2012 09 50

Секси ли са бодибилдърите в действителност?

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Коя жена не обича мускулестите мъже?! Големите бицепси, широкият гръден кош и силните рамене карат дамите да се чувстват защитени и сигурни. Слаботелесните момчета определено не са сред най-атрактивните представители на силния пол. И въпреки това има една тънка, „червена" линия между секси мускулест мъж и мъжага, подобие на Скалата.

Много млади мъже в последно време прекарват  часове във фитнес залата, за да трупат излишно количество мускули, които определено се разграничават от всички нормални стандарти за естетика. Оправдаваме само състезателите по културизъм и бодибилдинг, както и спортистите от силовите спортове. Всички останали излишно правят телата си да изглеждат като надути с помпа, а някои придобиват откровено казано гротескни форми!

Суета с двоен стандарт

Ние жените, сме тези, за които се предполага, че е нещо нормално да прекарваме с часове, посветени в приготовления за външния си вид. Но когато тази мания погълне и даден мъж и той стои с часове във фитнеса, за да „прави релеф", обикновено това не се приема добре от дамите. Никоя жена не иска да се чувства невидима до партньора си, обсебен от своята визия и размера на бицепсите си!

Красиви ли са изпъкналите вени?!

Много мъже са толкова заслепени от размера на мускулите си, за които са се трудили с месеци и дори с години, че действително забравят какво е привлекателно за жените. Издутите вени по крайниците, шията, гърдите и челото, определено не са най-приятната гледка, за която и да е жена!

Образът на наденица е подходящ само за масата!

Наденицата е вкусна, но едва ли искаме да си я представяме всеки път като видим голите ръце на любимия! Защо сравняваме бицепсите с наденица? Ами защото кожата по ръцете на бодибилдърите е толкова тънка и опъната, че сякаш всеки момент ще се сцепи! Гледката е почти болезнена.

Объркани сме от вашите странни пропорции!

Бодибилдърите са склонни да напомпват гигантски рамене, ръце и торс, но често забравят за краката си или пък цялата тази грамада стои странно върху тънка талия. Разбираме, че много мъже обичат идеята за жената с големите гърди и финото кръстче, но тази проекция в техния пол изобщо не изглежда красиво! Да, широките рамене са прекрасни, но тялото трябва да е пропорционално и в долната си част!

Тенът на бодибилдърите често е неестествен!

Да бъдем честни, портокаловият, жилав цвят на кожата, която придобиват повечето последователи на Арнолд Шварценегер, никак не е приятна гледка за дамите. Дали в почивките от тежестите бодибилдърите не прекаляват и с престоя в солариума, не знаем със сигурност, но е факт че често кожата им е неестествено червеникава! Към това можем да добавим и странния факт, че имат склонност да бръснат гърдите си...Това, секси ли е според вас?!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Нацепен ( преди 10 години )
Фитнес маняk ака лек смазваш я братле .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Джони ( преди 10 години )
Боже мили по *** статия не бях чел,мислиш ли че мажете стоят само ама само заради жените в фитнеса ??? Прегледай се на лекар мила защото си *** и 100% грозна овца.Много силно се съмнявам че жените мислят по този начин,всеки който казва че не му пука как изглежда е долен лъжец,всеки иска да изглежда добре.Както и да е преди да публикуваш друга статия виж мнението на другите не твоето малоумно мнение което не струва 5 пари и никога няма да добие популярност.Айде лека вечер от мен...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
vipera ( преди 12 години )
статията е много добра и показателна. Авторката се опитва да Ви обясни, че сте ГРОЗНИ а вие си се помпайте и мажете колкото си искате!!!! Насочена е точно към тези индивиди, които изглеждат нелепо а не към всички фитнес маниаци!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Кака ( преди 12 години )
От ника ти личи, че няма да разбереш статията. Говори се не за секси релефните плочки, вените по ръцете и V-образните рамене, а за мъжете, които приличат наистина на някакви кукли, които са напомпали толкова с въздух, че сякаш ще се спукат всеки миг. Мъж с огромни ръце и цици по-големи от на жена си, но с краченца като на щъркел, е грозна гледка (поне за мен). Още по-зле е мъж със стрии по ръцете, защото тялото му просто не е създадено за да е с размерите на балоните, които се продават по панаирите - тези, които сгъват в различни форми.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Фитнес маняk ака лек ( преди 12 години )
Много куха статия, доволно се посмях.. Явно го е писала някоя женка, която никога не е стъпвала в зала или дори да е стъпвала е бягала само на пътеката.1. Изпъкналите вени са нещо доста силно ценено от всеки, който се занимава с фитнес, защото означават нисък процент на подкожни мазнини. Вени на челото още не съм виждал, а на гърдите и т.н. това се постига едва когато стигнеш професионално ниво.2. Наденица? Това хич, ама хич не можах да разбера кво имате предвид, абсолютен булшит с 2 думи. И не знам бицепсът какво общо има с наденицата, може би само наденици са ви в главата на вас жените ;)3. Странни пропорции? Хич не е странно даже, V формата e абсолютно нормално и целено нещо, иначе как ще си личат широките рамене и гръден кош, ако имаш голямо шкембе?4. "Тенът" на бодибилдърите - хаххахаха, ей тука се смях много. "Тенът" всъщност е специален оцветител, който се използва само и единствено по време на състезания, за да лъщи и да си личат мускулите.Въобще цялата статия вони на естроген от километри и се надявам наистина всички жени да не са толкова неинформирани, защото това е доста зле.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар