IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любовният триъгълник е тежка отговорност

11 май 2012 10 40

Скубането на венчелистчета с въпроса „Киро или Ники?” не помага, трябва ви стратегия

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Любовният триъгълник е една от най-комплицираните ситуации, в които човек може да попадне. Ако се окажете въвлечени във вихъра на подобен проблем обаче, има начини по които да се справите с него. Прочетете шест съвета, с които можете да опитате да отворите очите си за верният мъж във вашата геометрична фигура.

1. Kого предпочитате?

Когато сте в средата на любовен триъгълник, е важно да успеете да задържите мисълта си ясна и да си дадете сметка кого от двамата съперници харесвате повече. Неща като съвместимост на характерите, колко добре познавате и разбирате някого, са от ключово значение. Дами, любовните триъгълници не са справедливи спрямо нито една от замесените страни, за това е добре да вземете своето решение, след като добре сте преценили силните и слабите страни и на двамата кандидати.

2. Разбирателството е от значение

Не е лесно да се поддържа връзка, тъй като реално в нея трябва да се смесят и напаснат два съвсем различни натюрела в едно. Ето защо, ако разговаряте на един език и въобще се разбирате по-добре с единия от двамата, то по-скоро той би бил правилният избор за вас.

3. Сходство в характерите

Разбирателството, разбира се, е важно, но не е само това: хубаво е и характерите ви да са подобни един на друг. Ако ще започвате връзка с някого, то е по-добре да имате някои общи черти и нагласи, като чувството за хумор, например. Ако не смятате някой мъж за забавен или пък въобще не разбирате чувството му за хумор, то връзката ви с него едва ли ще бъде сполучлива.

4. Бъдете откровени

Една от най-големите грешки, които жените, попаднали в любовен триъгълник правят, е самозаблудата. Много е важно да сте честни със себе си и най-вече да сте честни в чувствата си. Бъдете на ясно със себе си за важните неща. Помислете кой ще бъде по-подходящ за вас - не до кого бихте изглеждали по добре, а кой ще се отнася както трябва с вас. Независимо какво ще е решението ви и как ще го вземете, се постарайте да останете верни на себе си.

5. Говорете за проблема

Ако все още се разкъсвате между двамата кандидати в любовния триъгълник, разговорът винаги дава положителни резултати. Без значение дали ще споделите с близка група приятели или със семейството си, винаги имайте на кого да се опрете за подкрепа и съвет.

6. Добре обмислете решението си

И на края, последното, но не по важност, нещо, което трябва да направите, ако попаднете в средата на любовен триъгълник, е да си дадете повече време да обмислите нещата и най-вече решението си. Тази ситуация е доста сложна и почти гарантирано някой остава наранен, заради което е добре да се отнесете отговорно към избора си и да вложите в него необходимия размисъл и аргументация.

Понякога любовните триъгълници не могат да бъдат контролирани или овладени - все пак не можете да влияете върху това кого харесвате и кога ви привлича. И все пак, ако изпаднете в такова положение, горните напътствия биха могли да ви помогнат.

А вие били ли сте в центъра на любовен триъгълник? Споделете как и какво ви се случи!

КоментариКоментари

( преди 11 години )
имам пресен опит за съжаление - не добър от такава история!накрая винаги някой остава наранен и прецакан- а другите се правят на ударени че нищо не се е случило, ако някой го интересува да пита....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар