IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съседка за секс... или за нещо повече

8 юни 2012 14 00

Съвети как да свалите сексапилната съседка

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Ако си падате по сладката съседка от шестия (или някой друг) етаж и сте сигурен, че няма нищо лошо в това да опитате да намерите път към сърцето ѝ ето и няколко съвета как да го направите, така че тя да не ви отхвърли и после да разкаже и на другите съседки, колко нахален и невъзпитан сте. Имайте предвид, че сексът със съседка може да е удобен заради това, че живеете близо един до друг, но също така може да ви донесе доста неловки моменти. Ето и как да ги избегнете.

- Не я канете на официална среща, защото рискувате да станете жертва на негативната ѝ реакция (може и да не ви харесва). За по-сигурно на първо време вместо на вечеря, я поканете да се присъедини към барбекюто в двора на кооперацията ви или на някакво друго събитие, на което тя ще има повече познати хора и физиономии.

- Друга добра идея е да организирате парти у вас и да я поканите като подхвърлите информацията небрежно, но все пак настоятелно и тя да ви уважи. Кажете ѝ нещо от сорта: "Ще правя купон и ще бъде доста весело, така че дори да нямаш проблеми със съня – ела."

- Най-важното е да бъдете търпелив в ухажването на съседката и да не я притискате. Трябва да ѝ предлагате помощ винаги, когато я видите, че носи тежко или че мести някакви вещи/кашони и т.н, като използвате момента да завържете по-непринуден разговор с нея.

- Има една статистика, че повече от 40% от всички двойки, когато са се срещнали за първи път, са живели на по-малко от километър един от друг. Тоест повечето са съседи по един или друг начин.

- Все пак е важно да използвате здравия си разум и да се уверите, че момичето наистина се интересува от вас и че е отворено към флирт. Това си личи по усмивката ѝ, по това дали търси погледа ви, дали ѝ е приятно да разговаря с вас и т.н.

- Добре е да помислите и за всички негативни последици, ако започнете връзка и след време скъсате, но трябва пак да живеете в близост един до друг. Това може да е мъчително и за двамата.

- Другият проблем около това да се опитате да излезете на романтична среща с ваша съседка е, ако тя живее с родителите си, които също ви познават и имат някакво мнение за вас. Ами ако то не е добро?

- Използвайте всяка възможност да я заговорите. Когато я срещнете в магазина, на пазара, докато си плаща тока/водата, докато си разхожда кучето... Поискайте ѝ съвет, какви плодове да купите (или нещо друго).

- Хигиената в този случай също е много важна. Вашата съседка е имала възможност да си създаде някакво мнение за вас и за вашата лична хигиена, дори и от кратките ви срещи пред входа. Тя вече е забелязала дали сте чист и спретнат, с какви дрехи се обличате, дали асансьорът мирише на хубаво след вас, дали пушите и къде хвърляте фасовете си, дали миете често автомобила си и т.н.

- При всички случаи е добре да изчакате със секса. Би било глупаво да консумирате симпатиите си още на първата-втората среща, а на третата да осъзнаете, че не сте един за друг.

- Помислете и за ревността. Ако вашата съседка се окаже ревнива, тя ще има възможност да ви контролира кога и с кого излизате и влизате и нещата може да станат доста грозни.

- Край на лъжите и преструвките. Ако започнете връзка с ваша съседка няма да можете да се правите, че не сте си вкъщи или да не отговаряте на домашния си телефон, ако не ви се говори с нея. Тя лесно ще види, че колата ви е на улицата пред блока и най-много да ви вдигне скандал, че я лъжете.

- Ако флиртът със съседката е успешен и започнете да ходите по срещи, положете усилия да излезете от вашия квартал и от познатите до болка и на двамата ви заведения. Така ще задържите романтиката и интригата по между ви по-дълго.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

чичо Тончо ( преди 11 години )
Абсолютно вярно !Като почнах да се къпя по-често,всеки месец и комшийката взе да ме заглежда.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Riterdando. zip ( преди 11 години )