IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лъжите, които любовниците постоянно чуват

8 април 2013 10 40

Не само съпругата, а и любовницата често е лъгана

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Има мъже, които не се задоволяват с една жена. Такива, които не са доволни от брака си, но не се отказват от него по ред причини. Нарцистични натури, които имат постоянно нужда да ласкаят егото им и още много типажи, склонни да изневеряват.

Ако причините за кръшкането са основателно, то е логично бракът да се разпадне и мъжът да се обвърже с любовницата си. Но рядко се намират такива „смелчаци" и повечето са достатъчно уверени, че могат да стоят на два стола и умело да задържат и двете дами в живота си.

Жененият мъж е спокоен, че има кой да му готви и да му гледа децата и има кой да играе секс-игрички в леглото и да вдига адреналина му. Съпругата е уверена, че той няма да я остави, защото имат две деца, защото имат общ кредит, или защото татко ѝ е важна клечка и ще го съсипе.

А любовницата... тя може ли да бъде спокойна? Тя се страхува не само, че жена му накрая ще го принуди да я зареже, а и съществува вероятност да я измести друга любовница. И ето, че неверникът трябва да вложи всичките си умения на оратор и постоянно да я увещава, че тя заема важна част в живота му и за него е по-скъпа от собствената му законна половинка.

Ето и лъжите, които женените мъже най-често казват на своите любовници:

Скоро бракът ми ще приключи

Това обикновено идва от устата на страхливеца, които не може да избере едната от двете жени или просто от играча, който се наслаждава и на двете си връзки.

Не съм женен

Много мъже решават да си спестят обясненията и просто се категоризират като „необвързани". Халката се прибира в джоба и поне в първите няколко среши с любовницата, тя трудно ще предположи, че има и съпруга.

Ние спим в отделни легла

Очевадната лъжа. Неверникът често изтъква, че няма къде другаде да отиде и затова остава у дома. Но изборът е негов и почти със сигурност има и други опции за пренощуването му.

Отдаден съм на теб

Как пък не?! Тогава защо никога не прекарваме Коледа заедно? Защо не познавам родителите ти?

Не забравяйте, че веднъж излъгал, той ще излъже отново. Как тогава може да бъде отдаден само на една жена?

Между мен и жена ми вече няма нищо

Ако наистина нямаше нищо, едва ли щеше да се прибира при нея. Отново липсата на кураж кара страхливецът да прибегне до това нелепо оправдание. Липсата на кураж обаче, си е изцяло негов проблем.

Тя не ме разбира, както ти го правиш

Тези думи често излизат от устата му, когато любовницата е бясна и за пореден път вдига скандал, че той не се е развел. Това е начин да я омилостиви, опитвайки се да я изманипулира колко жизнено необходима му е тя да съществува.

Не я обичам

Страхотно! Тогава защо си се оженил за нея? Или по-добрият въпрос е защо още не си се развел?

Ние не правим секс

Вероятно не се гушкат всяка вечер, защото все пак той намира време да топли и леглото на любовницата. Докато живеят в една къща/апартамент това оправдание звучи повече от нелепо.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари