IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Основателни причини да правите секс за една нощ

28 октомври 2015 14 00

Причините са странни, но си ги бива!

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Сигурно сте чели много статии, за това че е по-добре да избягвате секса за една нощ, защото той не води до нищо добро, а по-скоро дълбае емоционална празнина в душата. Все пак е по-честно да се признае, че и този тип отношения, макар да изглеждат неморални, също си имат своите предимства.

Разбира се, не трябва да се прекалява със секса без обвързване, а освен това той също трябва да се прави с подходящ човек, към когото да имате физическо привличане, но да нямате интерес за започване на сериозна връзка.

И все пак ето ви няколко причини, които ще ви убедят, че трябва да се отдавате на този тип удоволствие, само от време на време:

Ще гледате по-малко телевизия.

Повечето необвързани хора се прибират от работа и засядат на дивана пред телевизора/компютъра. Те нямат ангажимент към семейство, не трябва да готвят или да се занимават с домашните на децата си. Поради липса на друго занимание те следят всички сериали, новини, мачове, риалити формати и т. н. Този разрушителен навик понякога ги кара да заспиват доста късно през нощта, от скука и липса на самоконтрол, заради това че са си сами у дома. В този случай сексът за една нощ е забавен и вълнуващ начин за промяна на рутината.

Не трябва да си оправяте леглото сутрин.

Ако сте отишли на гости само за секс, няма да се налага да опъвате завивките си след акта, а просто можете да си тръгнете и да оставите леглото в пълен хаос. Никой няма да ви се разсърди. Това е по-трудно да се случи, когато имате сериозна връзка. Тогава, особено ако сте жена, е доста вероятно да оправяте не само своя креват, но и този на половинката си.

Ще получите оргазъм.

Това е една достатъчно уважителна причина, за да се впуснете в това предизвикателство.

Ще разгледате повече чужди домове.

Това предимство звучи леко неоснователно и глупаво, но я си представете, че попаднете в наистина елегантен апартамент с красив интериор (на някой от партньорите си за секс), от който после да почерпите идеи за дизайна на своя собствен?

Ще имате универсално извинение.

Ако някой ден попаднете в скучна компания или на снобско парти, можете да използвате срещата за секс, като извинение да се измъкнете от кошмара. Можете да кажете на събеседниците си: „О, Боже мой, трябва да се прибирам, защото поканих един човек у дома, а съвсем забравих за това.“

Няма да харчите пари.

В крайна сметка е рецесия, а всички видове вечерни забавления – кино, дискотека, ресторант, боулинг и т. н. струват пари. Сексът за една нощ може да бъде напълно безплатен и доста приятен като начин за прекарване на нощта. Разбира се, тук изключваме най-древната професия, която е съвсем друга тема.

Ще си направите една хубава тренировка.

Обикновено срещите само за секс са доста бурни и при тях се горят повече калории, отколкото при рутинния секс на една двойка, която е от дълго време заедно. Колкото повече пот и акробатика вкарате в изпълнението, толкова повече калории ще изразходите. Със сигурност този вид тренировка е по-забавна от 30 минути, прекарани на бягащата пътека във фитнеса.

Ще отпуснете юздите и ще се освободите от стреса.

Срещата за секс ще ви накара да се отърсите от всички ежедневни проблеми (ако имате такива). Въпреки че ще знаете, че от тези отношения връзка няма да излезе, вие ще изпитате чувствата радост и удовлетворение, които са си антистрес терапия. Подобно лудо приключение със силен емоционален заряд, е нещо което ще помните цял живот.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари