IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да спасиш сърцето си от... любовта

19 април 2013 08 40

Побъркайте го преди да ви влезе под кожата

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Цял живот търсим любов. Така ли е наистина? Или това е просто идеята, натрапена ни от романтичните филми и романи. Живеем в жесток свят и вече ни е ясно, че любовта не може да ни нахрани, не може да ни излекува (от физическа болест) и не може да реши всичките ни проблеми. Не само това, ами често влюбването прибавя още към тях и може да ни направи една тотална развалина.

Не, че не си струва да търсиш сродната си половинка, но просто женското сърце понякога се нуждае от една пауза. Нуждае се от почивка, която да му помогне да се съхрани. И в това няма нищо лошо, стига да не е перманентно състояние, а временно.

И когато не искате да се влюбите, това не означава, че трябва да живеете като монахини и да се откажете тотално от секса и срещите. Бутилката „Джак Даниелс", вибраторът и плюшената играчка са опция за една вечер. Ако вашата сърдечна „пауза" е в рамките на месеци или година, тя не трябва да се отразява на психическото и физическото ви здраве.

На сърцето не може да се заповядва. Но може поне да се опитате да забавите някои емоции. За целта трябва да се държите по определен начин и така ще провокирате необходимите реакции. Дори и г-н Прекрасни има дупки в бронята си, така че просто го накарайте да ви ги покаже, за да не си загубите ума по него.

Ето и няколко тактики, препоръчани от thefrisky.com, които да прилагате след първите няколко срещи, в случай че започнете да си падате по него:

1. Направете срещите си публични

Когато той ви покани на кафе, довлечете няколко приятелки. Или пък поискайте да пиете кафе в мола. Преди уж да седнете минете през няколко магазина и накрая се отбийте и до книжарницата, където в продължение на час се ровете из щандовете за фентъзи. Ако момчето не се изнерви от първата подобна среща, направете и следващите няколко такива. Като му писне ще ви зареже, а вас няма да ви боли, защото не сте го допуснали навътре в личното си пространство и сърце.

2. Оплаквайте се постоянно

Говорете му за вашите болежки, за нивото на стреса си, за детството си, за най-добрата си приятелка, която трябва да зареже оня тип, за яденето, което преди малко сте си поръчали. Със сигурност той няма да ви търпи дълго.

3. Съчетайте оплакване със самохвалство

Ако сте достатъчно хитри, можете успешно да се дистанцирате от мъжа, с който се срещате като покажете огромно самочувствие и мрънкане. Например: "Оф, толкова съм уморена... Вчера бях навън и до сутринта не можах да се отърва от тези момчета, които бяха копие на Брад Пит и Джош Хартнет. Какво им става на тези мъже, че не спират да ме преследват?"

4. Измислете си една дразнеща фраза

„Защо? Защото съм момиче ли?", повтаряйте го по-често, особено ако срещите започнат да стават прекалено приятни. Съчетайте го и с малко жестове и на него ще му се прииска да избяга след петия път, в който си отворите устата.

5. Ако, не дай си Боже, започнете да се увличате по този мъж, фокусирайте се върху „недостатъците" му.

Едва ли сте като сиамски близнаци, така че вижте къде не си пасвате и се концентрирайте върху тези разлики помежду ви. Той не харесва филмите, които вие гледате; разминавате се тотално, когато става въпрос за музика; обича уикендите да е в движение, а на вас просто ви се мързелува в леглото и това тънко носле, въобще не отива на плътните му устни. Всъщност той не е толкова красив и не си отивате като двойка.

Да, ровете дълбоко и убеждавайте себе си, че нищо не се получава!

6. Никога не превръщайте секса в нещо изключително

Това не означава, че трябва да се лишавате от удоволствие, но не се раздавайте излишно. У вас винаги трябва да остава едно дребно удовлетворение.

Когато жената получава оргазъм, се освобождава хормонът окситоцин. Той ви предразполага към физическа близост и едно свързване с мъжа до вас... нещо като пристрастяване към неговата близост. Така че спрете да се чудите защо вашата суперсекси приятелка излиза с този „смешник". Те са „свързани".

За да не се залепите и вие за мъжа, от когото пазите сърцето си, просто внимавайте с оргазмите!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

( преди 10 години )
Не можеш да спасиш сърцето си от любовта. Тя не ти оставя време да мислиш как да се предпазиш. Връхлита те без да я искаш, без да я търсиш, колкото и да я избягваш, колкото и да се мразиш. После ... чакаш да забравиш.И аз искам да попитам като Влади, каква е тази връзка, дето не е връзка и какъв е този секс, дето не е секс?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 10 години )
Никак не ми допада идеята да ровя 1 час за фентъзи и да обяснявам как ме свалят холивудски копия.За мъжа не знам,но аз ще се почувствам адски глупаво,а мразя да си губя времето по този начин.Ако не искаш обвързване,просто го кажи.Аз не намирам идеята с обвързването толкова страшна.Наранявали са ме,да,но ако трябва да бъда честна,то е,защото аз съм го позволила.Спирам да го позволявам-спират да ме нараняват.И много им се страхувате на тия фолкточилки-мъжемелачки.Има и други стилове извън фолка,които разкриват красива,секси и забавна жена.Пред която русите силиконки могат единсвено да се върнат на село,откъдето са изпълзяли.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
жена ( преди 10 години )
Скъпите мъже-читатели не са разбрали статията. Става въпрос за необвързващ секс. Това е нещо, което мъжете правеха, а жените сега изучават. Според написаното, жената дава сигнали, че връзката е само за секс и приятно прекарване на времето, без прекалено сближаване. Тук става въпрос, къде се поставя границата.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Blue ( преди 10 години )
До Мъж: Искаш ли да ти кажа нещо за реалния живот? Всеки мъж, с когото съм била истинска и съм показвала чувствата си, без да прекалявам и без да играя игрички, ме е наранил по някакъв начин. Или ме е зарязвал, или ми се е качвал на главата и е трябвало аз да го зарежа. А точно тези, към които съм била най-голяма ***...ей Богу, до сега си ме преследват и се надяват на нещо да се случи. За съжаление, нямам интерес към тях, защото нямам желание да съм с някой, с който ще трябва да се дуржа като кифла.Истината е, че не са статиите, а вие, реалните мъже, създавате впечатлението, че жените трябва да ви въртят, мотаят и мачкат. Хубаво е това за "реалните жени", но като че ли не го цените такова поведение. За това има нужда от такива статии - защото ако една жена иска да създаде поне някакво подобие на връзка, трябва да знае как да се прави на ***, за да не и се качите на главата, само защото си е позволила да се влюби. А ако се чудиш защо жените вярват на такива неща...ами защото мъжете доказвате с поведението си, че това трябва да е начинът да държание с вас. Момисли си само колко мъже се впечатляват от една реална и истинска жена с естествено държание, и колко примират и "подлагат" на чалга-кифлите, които ги правят на луди. Ако наистина не искате да се държат с вас като с *** същества, които трябва да бъдат манипулирани...просто не бъдете такива, вложете мисъл и като видите това, което твърдите, че уж искате, оценете го и не го изпускайте. ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Мъж ( преди 10 години )
Пф, поредената пумия, такъв тип статии за връзки трябва да се забранят. И без това много жени вече са забравили да мислят и по цял ден им се промива мозъка с космополитън (да, тук сигурно някой ще намеси как пък мъжете гледали порно, аз пък превантивно ще питам кога за последно някой мъже ви е помолил за 3-ка, 4-ка, 5-ка с ваши приятелки?), със женските статии как да връткаме мъжете, как да им влизаме под кожата, как не знам си какво - всичко това е пълен абсурд, хората само се отчуждават и го обръщат на някаква игра тип Монополи, WTF ?! Ама пък от друга страна е забавно, щото жените които четат такива статии и им се връзват стават все повече, почват да правят малоумщини, отсява се плявата и накрая се получава колосалната разлика между чалга кифлите (които като профил обикновено се връзват на такъв род статии) и нормалното женско съсловие, което за жалост намалява. Разбира се това важи и за всичките мъжки статии, но като ги чета тях, далеч не се изпадат в такива крайности, нещата са по-шеговити и рядко някой мъж би ги взел насериозно. Като заключение - мислете какво четете, на какво вярвате и дали наистина е така както авторите пишат (понякога дори надминават и най-смелите романтично насочени филми) и какъв всъщност е реалния живот :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Влади ( преди 10 години )
Мъжете не са известни с уменията си да разбират жените. Можеби накой(я) иска да пояани защо след като "тя" не иска връзка, продължава да излиза с "той", изграждайки пред него имидж на непоносимо същество?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар