IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Преди и след връзка – какво трябва да знаете

24 януари 2016 15 30

В света има повече от един подходящ за вас човек

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Връзките са сложно нещо. Много хора умишлено ги избягват, а други страдат, защото така и не могат да намерят подходяща половинка. След края на една връзка или в периода между две, човек често мисли за това какво е научил от досегашните си любови, какви поуки си е взел и какво иска от бъдещето. Много хора обаче остават объркани и самотни, особено след тежка раздяла. Точно в тези моменти човек трябва да е наясно с някои основни „любовни правила“. Ето и кои са те:

1. Не съществува една-единствена сродна душа за вас.

Чувствате се в безизходица, защото току-що сте се разделили със сродната си душа? Поемете дълбоко въздух и не забравяйте, че в морето има много риби. През живота си човек може да срещне повече от една голяма любов. Една от целите на всяка връзка е да научи човек безусловно да дава и получава обич. Често обаче в отношенията между двама души винаги единият дава повече, отколкото взима. Не забравяйте, че всяка провалена връзка ви научава на нещо, което ще ви помогне да съградите истински отношения с правилния човек.

2. „Изчистете“ съзнанието си.

За да започнете всичко начисто, трябва да забравите за лошите си преживявания. Често деца на разведени родители несъзнателно следват именно техния модел. Не забравяйте, че всички връзки заслужават да получат равен старт, затова не бива да прехвърляте негативите от старата връзка върху новата. Винаги си взимайте поуки от неуспехите, но подхождайте добре. Иначе какъв е смисълът да започвате нещо, което самите вие обричате на неуспех?

3. Забравете за ранния секс.

Казват, че за хубавите неща се изисква повече време. Същото важи и за любовта, по-специално за секса. Дамите трябва да се научат да чакат и да не се поддават на страстта още след първата или втората среща. Когато жените правят секс, тялото им отделя хормон, наречен окситоцин. Това е същият хормон, който свързва майката и бебето. Следвайки тази логика, една жена трябва да изчака поне девет-десет срещи, за да прецени с кой мъж точно иска да се обвърже.

4. Поддържайте романтиката жива.

Когато отношенията ви се трансформират в по-сериозна връзка, вие не трябва да пренебрегвате общите забавления и романтични моменти. Именно те поддържат любовта жива и укрепват интимността. Не забравяйте, че романтичната вечеря е прелюдия към страхотен секс!

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари