IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Склонни ли сте към изневяра?

3 септември 2013 10 00

Най-сигурните признаци, че сте готови да кръшнете на половинката си

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Нека си го кажем, през главата на всеки женен/омъжен човек, поне веднъж в живота минава коварната мисъл, какво ли би било да прави секс с друг, освен със своята официална половинка. Няма нищо лошо човек малко да помечтае за флирт с представител на противоположния пол, дори да има сериозна връзка. Това не значи, че ще пристъпи към действия. Но все пак има хора, които са податливи да го направят...

Ето и опасните знаци, че сте на път да сложите рога на своя партньор:

Фантазирате детайлно за изневярата.

Едно е да си помислите между другото какво ли би било да изневерите на половинката си, а съвсем друго – да си представяте горещ сценарий и то с определен човек. Ако мислите затова къде да го направите (място и време), какво бельо да носите, как точно да съблазните обекта на желанията си, това означава, че мечтаете за другия човек прекалено силно и има реален риск да превърнете фантазията в реалност.

Изпитвате дразнение към половинката си.

Ако непрекъснато се ядосвате и дразните на партньора си и смятате, че той/тя е недостоен за вас, вие всъщност се самонавивате, че имате нужда от друг човек. Фокусирането върху недостатъците в характера на вашата половинка, която преди намирахте за очарователна, е лош знак, че си търсите извинение да му/ѝ изневерите.

Вдигате скандали на половинката си без причина.

Ако откриете, че си търсите поводи да се скарате със своя съпруг/съпруга за най-малкото нещо, за да можете да си излезете сами вечер, то вероятно копнеете за горещата компания на друг индивид от противоположния пол.

Поддържате връзка със стари гаджета.

Едно е да поддържате връзка със старите си гаджета, за да сте в течение какво се случва в живота им, а съвсем друго е да се свържете с някой от тях, за да разберете дали все още изглежда така добре, дали е обвързан/обвързана, как изглежда жена му/мъжът ѝ. Особено, ако вие сте човекът, който инициира този контакт (изпращате електронни писма и съобщения редовно на бившата си половинка).

Бленувате за Крисчън Грей.

Независимо дали мечтаете за героя от „Петдесет нюанса сиво" или за някакъв друг сексапилен литературен герой, ако си представяте колко по-добър живот можете да живеете с този съвършен, но нереален човек, то вие значи имате намерения да кръшкате.

Обвинявате съпруга си в изневяра.

Освен ако нямате сигурни доказателства, че той/тя ви е изневерил, това означава, че прилагате приказката „най-добрата защита е атаката". Ако обвинявате съпруга си, че флиртува с касиерката в близкия магазин или с жената на най-добрия си приятел, може би страдате от гузна съвест, че всъщност вие бленувате за въпросния приятел или за горещия сервитьор в близкото заведение.

Обличате се предизвикателно всеки ден.

Ако човек има сериозна връзка, но изведнъж започне да се грижи повече от обикновено за външния си вид, определено има нещо съмнително. Ако една жена започне да си купува секси бельо и да го носи всеки ден, ако си сложи фалшиви мигли, ако дава купища пари за гримове, козметика и фризьори, то тя има някого наум.

Същото важи и за мъжа, който внезапно стане фен на фитнеса в стремеж да се отърве от биреното си коремче, за да може да носи прилепнали тениски.

Криете, че сте обвързани.

Ако винаги, когато излезете навън сами, си махате брачната халка или просто „забравяте" да споменете пред новите си познати, че имате съпруг/съпруга или умишлено „забравите" да качите снимка на своята половинка във Facebook или да уточните, че имате такава, то значи наистина искате да кръшкате.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари