IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво се крие зад думите ѝ

4 октомври 2013 10 40

Тя казва едно, а всъщност има предвид ...

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Мъжете и жените никога няма да заговорят на един език, но за тази цел има „помощници“, които да улеснят комуникацията помежду им. И вместо да се дразните или да се чудите какво се крие зад нейното „Хубаво“, прочетете следните редове, които ще ви улеснят.

Когато тя казва това, има предвид следното:

„Хубаво“ – Жените използват тази дума, когато искат да спрат аргументите на отсрещната страна, защото просто не им се спори повече, но смятат, че са прави.

„Дай ми само 5 минутки“ – ако се облича, то си пригответе 30 мин.

„Накъде отива връзката ни?“ – С този въпрос тя ви провокира да споделите плановете си, според които отношенията ви се задълбочават и стават по-сериозни.

„Нищо“ – Тази дума винаги означава нещо и трябва да сте нащрек! Аргументи, които започват с „нищо“, обикновено завършват с „хубаво“.

„Давай“ – това не е позволение, а е предизвикателство. В каквато и ситуация да го казва, бъдете готови за спор и бъдете сигурни, че поемате някакъв риск.

Сумтене – това е невербален знак в отговор на нещо, което сте казал и тя смята, че сте идиот, чудейки се защо си губи времето да ви обяснява каквото и да било.

„Ами OK“ – едно от „най-опасните“ твърдения, което означава, че тя мисли известно време преди да реши кога и как да си платите за грешката.

„Един мъж флиртуваше с мен“ – дамата ви демонстрира, че тя е специална и че се радва и на чуждо мъжко внимание, което да ви наведе на мисълта, че трябва да я цените повече, защото може да я загубите.

„Познаваш ме толкова добре“ – това означава, че тя вече ви обича, но не иска да каже първа тези думи. Т. е., очаква го от вас.

„Няма проблем, ще го свърша аз“ – още едно опасно твърдение, което означава, че тя е леко ядосана, защото ви е повтаряла нещо няколко пъти, но накрая ще го направи сама, след като не сте и оказал съдействие. После обаче ще ви натяква за него.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари