IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да спечелите обвързан мъж

16 октомври 2013 08 40

Ако сте силно привлечени от чужд мъж, вижте по какъв начин може да го разделите с неговата приятелка

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Някога някой е казал, че „на война и в любовта всичко е позволено“. Мислейки по този начин, една жена може да оправдае всички свои постъпки, които иначе изглеждат донякъде неморални. Всъщност, когато жените се влюбят, те често забравят за реалността и се фокусират единствено върху обекта на своите желания.

Това, че един мъж е обвързан, може да спре някои дами, но не и всички. Има жени, които въобще не се притесняват да „откраднат“ чужд мъж, а дори още повече се амбицират да го спечелят. Каквото и да правят обаче, ако отсреща не им се отвръща с интерес, те нямат никакъв шанс. Затова в повечето случаи, когато една жена разделя двойка, не само тя е лошата. Мъжът до голяма степен също е виновен, защото е оставен да бъде „похитен“.

Когато говорим за влюбване, често жените не се интересуват дали мъжът е обвързан или не. Всичко, което има значение за тях, е как те да бъдат с него. „Присвояването“ на чужд приятел е оправдано, само когато сте сигурни, че изпитвате силни чувства към него и че той ще бъде много по-щастлив с вас, отколкото с настоящата си приятелка.

Прекъсването на връзка по егоистични причини не е здравословно действие, нито за самите вас, нито за останалите хора. Затова преди да предприемете каквото и да е, трябва да се убедите, че наистина искате този мъж и че виждате бъдещето си с него.

Истината е, че мъжете са много лесни за манипулиране. Характерното за тях е, че се влюбват заради външността, а не заради емоционалната сигурност, както жените. Въпреки това може да накарате един мъж да ви забележи още в самото начало, но много по-трудно ще го накарате да помисли за раздяла. Затова трябва да намерите начин да привлечете вниманието на своя избраник, да му покажете не само своята физика, но това какъв човек сте.

Ето как може да откраднете чужд мъж:


1. Показвайте най-добрия си вид, когато сте около него. Мъжете обичат красиви жени, те се заглеждат по моделите в списанията, актрисите във филмите, певиците по телевизията и така нататък. Дори да нямате абсолютно симетрично лице и да не приличате на модел от страниците на Vogue, това няма да ви попречи. Разбира се, външният вид помага много, но все пак не е всичко. Когато се виждате с въпросния мъж винаги бъдете добре облечени и изглеждайте уверено. Не забравяйте, че до голяма степен жената сама може да контролира своята красота – когато вие вярвате, че сте красиви, то и другите ще ви възприемат по този начин. Сексапилът идва не само от перфектните мерки, а от увереността и харесването на собствената физика.

2. Не показвайте интереса си от самото начало. Един мъж губи интерес, когато разбере, че жената му е „вързана в кърпа“. Така че не давайте точни знаци за това дали го харесвате наистина или не. Все пак трябва да му покажете интереса си, но не и в неговите истински размери. Не забравяйте, че ако искате да откраднете някой мъж, първо трябва да влезете в мислите му. Тайната е да събудите неговия ловен инстинкт и той да бъде човекът, който ви преследва, а не обратното.

Снимка: Dreamstime

3. Използвайте приятелите му. Между мъжете съществува конкуренция, дори и между приятелите. Всеки от тях иска да е мъжът алфа. Така че може да използвате неговите приятели, за да привлечете вниманието му. Не флиртувайте директно с другите мъже, а по-скоро водете приятни, но леко закачливи разговори с тях. Ако успеете да направите добро впечатление на някой негов приятел, това със сигурност ще ви даде преднина.

4. Разрушете защитната му стена. Мъжете се защитават чрез инстинктите си. Така че, ако искате да откраднете някой мъж, трябва да използвате това в своя полза. Следващия път, когато се срещнете или водите разговор с него, възползвайте се от неговата помощ. По този начин той ще се почувства щастлив, пълноценен и „по-голям“ мъж. Не забравяйте да му благодарите всеки път, когато получите помощ от него. По този начин мъжът ще се чувства много добре във вашата компания, особено след като вие я цените толкова много.

Снимка: Dreamstime

5. Неговата приятелка срещу вас. Макар усилията ви да са съсредоточени изцяло върху обекта на желанията ви, не забравяйте че до него има друга жена. За да ги разделите по-лесно, трябва да разберете повече за нея. Кои са нейните слаби и силни страни? Разпитвайте дискретно за нея или пък опитайте да разберете повече за нея в интернет. Не е изключено и самият мъж да ви сподели някои неща, които могат да ви бъдат полезни. Дори и най-добрите двойки имат различия. Вашата цел е да разберете кои са тези различия и да ги използвате във ваша полза.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Възмутена ( преди 3 години )
Как може,жена да дава такива съвети?Г-жо Алексиева,дано някоя се вслуша във вашите съвети и отмъкне вашият мъж.Ей такива *** жени като вас има и после мъжете били виновни.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Един мъж ( преди 7 години )
Да добавя нещо-не съм чул една връзка да е свършила добре по този начин.Ако една жена успее да открадне мъж, то и друга би успяла да го открадне от нея.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
joaninne ( преди 10 години )
Всякаква липса на морал в тази статия. Трябва изобщо да не се уважаваш, ако тръгнеш подир такъв мъж. Да не говорим, че преди да направим нещо е хубаво да поставяме на мястото на другите. Мъж, който наистина си струва, надали ще си изостави връзката. :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
blaaa.stupid ( преди 10 години )
Какви са тези статий бе хора? Когато 2ма човека са заедно не трябва да им се бъркаш братче.......ако връзката им умре-то нека е от естествена смърт,а не защото някоя се е влюбила и трябва на всяка цена да има мъжа.'Когато говорим за влюбване, често жените не се интересуват дали мъжът е обвързан или не. Всичко, което има значение за тях, е как те да бъдат с него.' Между другото така е с всичко на тоя свят,хората гледат сами себе си.Жалки са. :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
amorsito ( преди 10 години )
Това е най-лесният начин да си прецакаш силните карти на младите години и да си останеш в крайна сметка сама. Младостта отминава неусетно, а 20 годишни винаги ще има.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
смехурко ( преди 10 години )
Смехурко ( преди 10 години )
"... преди да предприемете каквото и да е, трябва да се убедите, че наистина искате този мъж и че виждате бъдещето си с него.Истината е, че мъжете са много лесни за манипулиране." Хахахаххахахаха, след това бившата му може да ви почерпи че сте й отворили очите що за човек има до себе си, а вие можете да сте сигурна че един ден ще постъпи по същият начин и с вас-логично е!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Mo ( преди 10 години )
*в предния коментар имам предвид "нещастни", вместо щастливи.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Мо ( преди 10 години )
Как да го спечелите? Оставете го на мира! Ще ви оцени и ще ви уважава, че не сте се опитали да провалите връзката му. Ще спечелите уважението му завинаги, вместо споделянето на леглото му за известно време, докато не разбере, че сте *** к****, която я интересува това, което види на момента. Ако не сте съгласи - вие сте разбивачки на сърца, самите вие сте невярни и ще си останете щастливи, защото не вярвате в дългосрочното обвързване.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )