IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Цветя и бонбони – не! Жените искат ботокс за „Свети Валентин“

5 февруари 2014 13 00

78% от дамите ще се зарадват, ако партньорът им подари разкрасяващата процедура

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Денят на влюбените съвсем наближава, а вие може би все още се чудите с какъв подарък да изненадате нежната си половинка. Обикновено мъжете се насочват към нещо, с което да изразят „обичам те“, затова сред топ подаръците за Свети Валентин са цветята, шоколадовите бонбони и плюшените мечета.

Изглежда обаче жените са на друго мнение по въпроса. Близо 80 на сто от дамите твърдят, че ще бъдат „впечатлени“, ако техният партньор им подари... ботокс, сочи ново проучване. Когато изследователите попитали представителките на нежния пол как ще се почувстват, ако получат подарък ботокс, 78 на сто заявили, че ще бъдат „впечатлени“.

15 на сто пък определено ще бъдат „доволни“. Ако смятате, че вече имате идеалната идея за Деня на влюбените, много внимавайте, защото вашата половинка може да спада към останалите 7%, които биха се почувствали обидени и определено нещастни.

Проучването показва още кои други козметични интервенции биха желали да получат жените като подарък за „Свети Валентин“. Освен ботокс, дамите искат още терапия с дермален филър и избелване на зъбите. От друга страна жените мразят да получават за подарък лазерна епилация, стягане на кожата и премахване на вени.

От Good Surgeon Guide, които са извършили проучването, споделят: „Ние препоръчваме на мъжете, които са избрали да подарят козметични процедури за „Свети Валентин“, да разберат как подаръкът би накарал да се почувстват техните партньорки, особено ако това е изненада“.

Ако сте решили да подарите подобна процедура на своята любима жена, най-добре първо говорете с нея и се уверете, че това е нещото, което тя иска, пише вестник Daily Mail.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари