IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво ще зарадва жените за Свети Валентин

13 февруари 2014 12 40

Разберете кои са нещата, за които много дами тайно си мечтаят

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Денят на влюбените наближава с пълна сила и може би много мъже все още са объркани в избора си на подарък. Разбира се, има достатъчно нахакани жени, които директно споделят какво искат или просто „поръчват“ своя подарък. Голяма част от дамите обаче запазват мълчание и търпеливо чакат приятна изненада от страна на своята половинка. Макар жените да са различни, има няколко неща, на които всяка от тях би се зарадвала. Ето и кои са те:

1. Пътуване до Париж. Може да ви звучи клиширано, но ако го изпробвате, ще видите, че наистина ще подейства. Париж е един от най-романтичните градове в света, така че какъв по-подходящ подарък за Свети Валентин? Всяка дама, която не е ходила във френската столица, си мечтае някой път да го направи, така че ако имате възможност да сбъднете това желание на своята половинка – дори не се замисляйте.

2. Красиво бижу. Няма нужда да купувате диамантен пръстен, достатъчно е да изберете красиво бижу, което да изглежда така, сякаш е създадено специално и единствено за вашата любима жена. Бижуто трябва да я накара да се почувства истинска дама или като принцеса. Обици, пръстен, гривна, колие – имате право на избор.

3. Нещо екстремно. Това предложение за подарък е с малката уговорка, че вашата приятелка трябва да си пада по екстремните преживявания или поне да сте сигурни, че иска да опита, макар да се страхува. Може да ѝ подарите скачане с бънджи, скачане с парашут или пък разходка с балон.

4. Нещо лично за нея. Не всички подаръци за Свети Валентин трябва да са много скъпи. Понякога нещо малко и специално може да бъде много по-подходящо. Може да вложите креативност и да измислите някакъв подарък, за който сте сигурни, че ще впечатли вашата половинка. Например, може да направите филм, разказващ вашата връзка – с много снимки, любимите ви песни и т. н.

5. Предложение за брак. Това със сигурност е най-хубавият подарък, който може да подарите на една жена. Стига, разбира се, и двамата да се чувствате готови за тази важна стъпка. Ако от известно време мислите за предложение, денят на Свети Валентин е идеалният момент. Остава ви само да изберете красив пръстен и да измислите по какъв начин да отправите големия въпрос.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

До Анонимен ( преди 10 години )
Е тя като ходи на работа, как точно нейния я "хрантути"?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
Какво, какво... Два бързи тека от колегата в някое мотелче след работа преди да се прибере вкъщи да трови живота на тоя, дето я хрантути.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )