IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как ще разкарате гаджето... още след първата среща

3 март 2014 12 10

Най-отблъскващите видове женско поведение, поне според мъжете

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Случвало ли ви се е да привлечете вниманието на даден мъж, той да започне да ви ухажва активно, но още след първата ви среща да загуби интерес към персоната ви. Истината е, че първите впечатления са много важни, когато се опитваме да накараме някой да се влюби в нас. Разбира се, пърхането с мигли и сладките усмивки, ще са в състояние да привлекат вниманието на мъжа, но не са достатъчни, за да го задържат по-дълго.

Ако описаният по-горе сценарий ви се е случвал (повече от веднъж), то най-вероятно в поведението ви има някои неща, които отблъскват мъжете и те предпочитат да се дистанцират от вас бързо-бързо.

Ето и кои са най-неприятните видове женско поведение, с които ще разкарате гаджето още след първата ви среща:

1. Нарцисизъм.

Едно е да се държите с гордост заради постиженията и външния си вид, съвсем друго е да се дуете суетно като паун. Някои жени постоянно (дори да е несъзнателно) говорят само за себе си, а ако човекът срещу тях се опита да вмъкне нещо за собствения си живот, те изобщо не реагират. Тези жени гледат на всички отвисоко и са убедени, че са VIP (Very Important Person), без обаче да са. Това поведение не само, че не е очарователно, но направо е отвратително.

2. Доминиращо поведение.

Не се опитвайте да поправяте изказа на мъжа, който ви е извел на среща. Да му казвате в кое заведение искате да отидете, да му диктувате на коя маса да седнете, да му давате „съвети“ какво точно да си поръча за вечеря и т. н.. Това е напълно неприемливо, особено за първа среща.

3. Отговаряте само с „да“ и „не“.

Дори да сте срамежливо момиче, което не обича да говори за себе си, трябва да се насилите и да проведете един смислен разговор с мъжа, с когото сте приели да излезете на среща. Не може на всеки негов въпрос да отговаряте кратко с едносрични думи, а от своя страна да избягвате да му задавате каквито и да е въпроси. Това ще го подразни, ще го накара да се почувства неловко, сякаш ви е извел насила и може да убие ентусиазираното му желание да ви опознае по-добре.

4. Парадирате с лоши маниери.

Лошият социален етикет е почти винаги отблъскващ. Например, не е редно да говорите 10 минути по телефона с приятелка, докато мъжът ви чака учтиво или да идете до тоалетната в заведението и да се забавите половин час, да прекъсвате мъжа по средата на изречението, когато той казва нещо, да се държите грубо със сервитьорите и т. н. По-добре се опитайте да бъдете мила и сладка, това поведение е по-вероятно да разтопи сърцето на мъжа. Освен това не забравяйте да употребявате вълшебните думи „моля“ и „благодаря“, когато е подходящо.

5. Разговори за деца/бебета.

Тези разговори категорично не са приемливи за първата, втората и дори третата среща. Може бебетата да ви умиляват истински и без да искате да го демонстрирате, но имайте предвид, че темата „деца“ е прекалено интимна и е подходяща за разговори между партньори със сериозна връзка.

6. Мрънкане и оплакване.

Мъжете не харесват момичета, които хленчат за всичко, само и само, за да си придават важности. Освен това избягвайте да казвате на мъжа, че смятате, че изглеждате ужасно (когато сте сигурна в обратното) само и само, за да си изпросите някой и друг комплимент. Мъжете усещат тези хитринки и не ги одобряват като цяло. Изобщо поведението в стил „кралица на драмата“ го оставете за друг път.

7. Разсеяно поведение.

Ако се държите апатично, умислено, заспало и разсеяно на срещата си с мъжа, то вие със сигурност ще го накарате да се почувства ужасно глупаво. Дори той да се окаже малко скучен, покажете му малко уважение и му засвидетелствайте своето внимание като следите мисълта му, а не го карате да повтаря казаното дотук непрекъснато, защото „сте се изгубила в превода“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Koko Dinev ( преди 10 години )
Този път ми хареса статията, доста смсислена, съветите са са абсолютно точни. За съжаление повечето жени попадат в някоя от тези категории.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар