IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Истините за любовта, които разбирате на 30

17 март 2014 13 31

... а ви се иска да сте знаели на 15

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

След като навършите 30 години ще осъзнаете много неща за секса и любовта, които ще ви се иска да сте знаела преди 15 години.

Ето и 6 истини за взаимоотношенията мъж-жена, които ще разберете, едва след като натрупате известен опит в това:

1. Вашият външен вид си струва и вие сте достойна да бъдете обичана.

Тийнейджърките са много объркани по отношение на външния си вид, почти през целия си пубертет. Те често си мислят, че ще впечатлят момчетата само ако имат голям бюст, изрусена, дълга коса, готини дрехи и/или предизвикателно поведение. След години те разбират, че могат да привлекат вниманието на един мъж и с други свои активи. Всяка жена е достойна да бъде обичана дори и да няма безкрайно дълги крака и лице на топмодел!

2. Бъдете взискателна в любовта.

Често младите момичета се примиряват с лошото отношение на своите гаджета. Много жени под 20 години все още не са добили самочувствие и не са осъзнали, че трябва да бъдат третирани винаги с любов и уважение. Ако гаджето ви се държи зле с вас, то той не е мъжът за вас. По-добре продължавайте да търсите. Имайте предвид, че човек получава в любовта това, което е готов да приеме. Ако можете да приемете грубо отношение, то все ще се намери някой, който ще ви го предложи. За това бъдете по-взискателна и изисквайте честност и внимание.

3. Любовта не се нуждае от глупави игрички.

Когато има истинска любов, партньорите се чувстват комфортно в компанията си. Те не си играят игрички, не си говорят с недомлъвки и не си организират неприятни изненади. Хубавата връзка е тази, в която ще се чувствате сигурни и спокойни, в която ще имате лесна, честна и добра комуникация с партньора си.

4. Колкото и да е разбито сърцето ви, ще се влюбите отново.

Ще има моменти, когато ще чувствате сърцето си натрошено на парчета и няма да можете да си представите, че ще продължите да живеете без любимия си. Но познайте какво? Вярвате или не, животът ви ще продължи, рано или късно ще се влюбите отново, а мисълта за бившата ви половинка ще спре да е болезнена.

5. Нормално е да има период, в който ще сте необвързана.

Някои млади жени са убедени, че за да са щастливи, то трябва задължително да са обвързани. С течение на времето те разбират, че това не е така и започват да ценят времето, прекарано с приятелите си. Към 30-те жената разбира, че преди всичко трябва да цени и обича себе си и да не се обсебва от мисълта, че ще остане сама.

6. Невинаги всичко в любовта ще ви е ясно. Приемете това.

Ако един мъж просто не е влюбен във вас, няма смисъл да се чудите защо това е така. Приемете, че мистерията е част от живота. И не забравяйте, че целта на една връзка не е да намерите друг човек да запълни празнината в душата ви, а по-скоро да намерите човек, с когото да споделите своята пълнота.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

None.nik ( преди 9 години )
Специално до 38 годишника господин ,който излза с 20 годишни хихихи, на 20 всчки мъже над 30 им викахме "чишовци", "плешовци" и тн...да излизахме с тях за смях, но си предпочитахме наши връстници, сега съм над 30 и извинете и тия на 38 пак са ми стари! Но всичко това е ужасно елементарно, касае се за БГ мисленето явно, защото тък където живея няма такива предрасъдъци!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
13 ( преди 9 години )
Съгласна съм със статията. Колкото повече години минават, толкова повече критериите се вдигат. Когато уважаваш и обичаш себе си не се примиряваш да си с някой ***, а продължаваш напред, давайки шанс само на този, който си заслужава. Относно изявленията на "господата", мога да кажа, че живеят в миналия век или са от някое малко населено място. Няма лошо. В крайна сметка за всеки влак си има пътници Но! По-добре жена на 35, която е вече улегнала за семейство и сериозни отношения, отколкото такава на 20, която тепърва ще "опознава" света и на 25 е като "луд с картечница", поради това, че чувства, че си е "загубила младините". Така че, мили ми господа, после да не ревете, че сте се хванали с "уроспии". Просто за всяко нещо си има време ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Donko Kikev ( преди 9 години )
Аз съм мъж на 38г, несемеен, но никога няма да си взема жена над 30год. Изглеждам добре, запазен съм, имам пари, не виждам смисъл да се женя за дъртофелница. Младите гаджета все още ме харесват и ми връзват. За една жена на 35год може би
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Blue ( преди 10 години )
Една от истините, които научаваш на около 30, е, че е хубаво да страниш от мъже като Platnata.com и kiko. :DЗа съжаление има такива хора, които са превърнали интимността и любовните отношения а "пазарлък" и вече това чувства, това човечност, това желание на личността нямат никакво значение. :DНо истината е, че както говорите, че жените не раждали на 30-40 години и си гледали живота, или че на 35+ нямало било да си намерят мъж (или по-точно мъж като вас няма да си намерят, ама толкова елементарен не им и трябва...ама това е друг въпрос), така, всъщност, една жена ако желае да има семейство/деца - тя може да създаде това и без мъж. ;) В 21-ви век има начин една жена да забременее, ако се почувства готова за това...психически, финансово, всякак...и мъж не и трябва (понякога дори само пречи, защото докато го чакаш да се накани - ти минават годинките и става по-трудно хахаха). Та за поколението - не е невъзможно да се случи. Един мъж, от друга страна...ако иска поколение - без жена няма как да мине. ;) Трябва някой да го износи това дете, а дори и сурогатка или приятелка да е - пак трябва да я убедиш, че си свестен и заслужаваш доверие...иначе няма да подложи тялото си на това, ако тя, самата, няма планове да роди дете на някого. Дори едно осиновяване става много по-лесно от самотна жена, отколкото от сам, необвързан мъж на 35+, примерно. Така че, на всеки, който мисли, че една жена над 35+ е прецакана, защото докато той си живее като пич, тя закъснява, остарява, самотее и т.н....нека да помисли пак...дали не се прецаква той, самия, с тези мисли. :DА да не говорим за това, жените имат доста по-силна емоционална страна, с която създават по-силни емоционални връзки с околните.И последно, съвет към Platnata.com и kiko...а защо не и към всички мъже - хайде спрете с този цинизъм. ;) Не знаете колко губите и колко по-добро може да е качеството ви на живот, ако до вас има една наистина добра, свястна, мила и интелигентна жена...пък дори и "лелка" на повече от 35 години. И ако искате "нацията да има приръст" - не само жените са отговорни за това, нали се сещате. Една жена може да реши да роди дете (не само, но в голяма част от случаите), именно когато срещне свестен мъж, от когото иска дете...и ако вие съумеете да се превърнете в този мъж, достоен да е баща на децата на някоя българка - доста ще допринесете за "приръста на нацията". :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
kiko ( преди 10 години )
Тройка Ахилова ( преди 10 години )
До kiko: То това не касае само българката, европейката, пък и другите жени, ако имаха избор, можеха да направят този...***, като не се преполовяват, да не би да са по-добре?! Щом така им идва отвътре на жените, значи така трябва, както виждате и на 40 раждат спокойно...едно време като са раждали на 17, сигур и 30 им се е виждало късно...а и жената изобщо не ражда с идеята, че спасява нацията с прираст : )))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
kiko ( преди 10 години )
Няма установени критерии които да пасват за всеки и всяка. Престанете да пишете глупости в коментарите; само един неуверен и комплексиран човек може да твърди, че на него всичко му е ясно и има акъл за даване за всяка ситуация. Като цяло обаче наистина напоследък за жената в България има други приоритети пред тези, дадени и от природата и Бога - да бъде майка, ако щете и съпруга. Затова докато българката до 35-40г я вее ветър на бела кобила, дейтва се с млади момчета и пие контрацептиви вместо да създаде дом и да има деца. Затова сме се преполовили и изчезваме като народ.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Тройка Ахилова ( преди 10 години )
До Platnata.com: Ми може и така да е във вашто село, ама тука У нашто, брато, жените си живеят живота, взимат заплати колкото твои 3, пътуват, гледат си кефа и никого не молят, а просто срешат мъж, да, може и от чужбина : ))) Аз, обаче, няма да ти разказвам, да не те хване яд, само ще те питам, във вашето село мъжете, като се развеждат и хващат по-млади, жените защо въобще се натискат да се женят??? Тук не само, че това не е задължително, ми, да ти кажа вече половината ми познати са с по-млади мъже...замята вика луната : ))) както казах, не е проблемът в селото, а в това, че не приемап новото време, така вървиш назад, успеh, тук никое младо момиче не би се оженило за някой дърт, ако е без пари, а ако го направи за пари, знаем си я, че е от село и нищо друго не може : )))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Platnata.com ( преди 10 години )
Да, да... обаче като станете на 35,36,37 и почвате да плачете, че не сте се задомили и да молите приятелки да ви запознаят "с някой". Мъжете се развеждат, но обикновено заради по-млади жени, в което няма лошо. Вярно е от село съм :), защото София е провинция сравнена с много други космополитни градове. Физиологията си е физиология, още няма лек за безсмъртие, а и остаряването не е грях, доколкото знам.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Тройка Ахилова ( преди 10 години )
До Platnata.com: Глупости, жените и над 40 са си мацки, половината от заетите мъже се развеждат, за да се вземат с незаетите жени ;-) половината от заетите жени се развеждат и взимат нови мъже, вие в кой век живеете, не става дума за държавата, а за времето, в което сме. Такова понятие като "свършили" мъже и жени няма, то, "заети" няма...осъвременете си понятията, моля! Човек, независимо дали мъж или жена, в тази страна може не само да се задоми след 40, че и по-късно, но и да има деца, от кое село сте?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар