IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо гаджето ви се държи толкова лошо

6 април 2014 13 10

10-те най-основателни причини

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Понякога любовните взаимоотношения причиняват повече болка, отколкото щастие и радост, особено когато са с неподходящия човек. Ако вашият приятел се държи лошо с вас, а вие се чудите какво може да означава това, то причините може да са най-разнообразни.

Предлагаме ви няколко идеи по темата, които до голяма степен могат да ви обяснят защо не изживявате романтичната приказка, за която мечтаете. Хубавото е, че в повечето случаи става въпрос за липса на добра комуникация и нещата могат да бъдат сложени в ред след откровен разговор.

И все пак, ако гаджето ви ви пренебрегва, ако се държи грубо с вас или ви използва най-нахално, то трябва да си зададете следните 10 въпроса:

1. Дали той гледа на връзката ви сериозно или по-скоро си играе с вас? Ако той е лош и непредвидим, може би просто си играе с чувствата ви и знае, че колкото повече ви отблъсква, вие толкова повече ще мечтаете за любовта му.

2. Имате ли добра комуникация помежду си? Ако мислите, че той е зъл, замислете се дали наистина успявате да си изразите позицията и мнението, когато сте с него. Вероятно има случаи, в които той няма представа, че поведението му ви е разстроило. Трябва да му казвате как се чувствате по-често, за да разберете дали това има значение за него.

3. Дали той няма някаква зависимост? Ако един човек не държи контрола на собствения си живот, шансовете той да се държи грубо и невъздържано са доста големи. Може да става въпрос за някаква негова зависимост, която той поставя пред връзката си с вас. Това може да е просто една видеоигра или нещо много по-лошо...

4. Той получил ли е добро възпитание? За това можете да съдите, след като се запознаете с родителите на гаджето си. Просто погледнете начина, по който те се държат у дома си. Ако те се държат грубо и нямат добри обноски, то това се е отразило 100 % и на възпитанието на сина им.

5. Възможно ли е той просто да ви използва? Това е отчайващо тъжно, ако е факт, но е истина, че в света има както меркантилни жени, така и меркантилни мъже. Може да се окаже, че той излиза с вас, заради някакви облаги, а не защото ви обича.

6. Дали той не се е отегчил от връзката ви? Ако един мъж започне да скучае с половинката си, той може да използва грубото си поведение като начин да я отблъсне. В общи линии това може да означава, че той е на път да ви разлюби, затова се опитайте да възвърнете интереса му преди да е станало късно. Бъдете независима и уверена и това ще помогне на приятеля ви да ви оцени по достойнство.

7. Дали вие сте най-важна за него? Ако вашият приятел има по-важни неща в живота си от вашата връзка, а вие запълвате само свободните му вечери, то не можете да имате големи очаквания за поведението му към вас. Може би просто не сте перфектни един за друг.

8. Той да не ви мисли за досадна лепка? Понякога мъжете имат нужда от собствено пространство и може вашият любим да е точно от тази група. В същото време вие може да сте от жените, които искат винаги да кръжат около гаджето си и с това да го изнервяте. Отдръпнете се малко и ще разберете дали това е така.

9. Дали той ви изневерява или пък смята, че вие му кръшкате? Когато в една връзка се намеси трети човек или в отношенията на влюбените бъде посято семето на съмнението, то отношенията им категорично се влошават. Замислете се дали облакът на изневярата (или съмнението за такава) не е надвиснал над любовта ви.

10. Дали той не е комплексар и грубиянин? Ако гаджето ви се държи грубо с вас без основателна причина, може да се предположи, че той или просто е лош човек, или е комплексар, който има нужда да се държи като шеф и да ви третира като свой подчинен. В този случай вината категорично не е ваша и може би трябва да скъсате с него преди да се изнижат години в страдание и емоционално потисничество.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Pufpaf ( преди 10 години )
Може да коментирате в темата, която пуснах във форума - "Колко ниско може да падне един мъж !?" . Бих искал да чуя мнения, тъй като психологията доста ме влече и всяко едно мнение, ще е много ценно и не само за мен !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
Анонимен ( преди 10 години )
Може би, защото ние сме позволили!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Pufpaf ( преди 10 години )
+ 1000 за горният коментар ! *** си остава *** цял живот !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Лина ( преди 10 години )
Започне ли да се държи грубо и невъзпитано няма връщане.Единственото спасение е да прекратите връзката с него.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар