IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо смартфонът е най-доброто гадже, което някога сте имали

15 април 2014 14 27

Забавната страна на модерните взаимоотношения между хората и новите технологии

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

В последните години мобилният телефон се превърна не просто в необходимост, а сякаш стана неразделна част от всеки човек. С напредването на техниката смартфоните придобиха статут на задължителния аксесоар, с който животът става по-лесен и по-забавен, а връзката с останалите хора – възможна само на едно докосване разстояние.

Ето защо напълно обяснимо е, че всеки човек има специални отношения със своя телефон. Той е с него навсякъде, в добро и лошо, запечатва всичките му важни моменти и безотказно го буди всяка сутрин. Връзка-идилия! Прочетете и кои са останалите причини, заради които смартфонът е най-доброто гадже, което сте имали някога и защо той е идеалният партньор за цял живот:

1. Той ви насърчава да пишете на други хора. Има ли нужда от пояснение? Нито един мъж няма да бъде щастлив да пишете на други представители от срещуположния пол, дори те да са само ваши приятели. Вашият смартфон обаче не само се радва да пишете на други хора, но и ви насърчава да го правите с всички налични средства.

2. Можете да го накарате да млъкне, когато ви стане досаден. Получавате прекалено много съобщения и известия. Само с едно натискане на екрана и проблемът е решен. Вашият „партньор“ ще мълчи, докато не получи друго нареждане. Много по-трудно е да затворите устата на досаден или недоволен мъж!

3. Той живее с мотото: „Ако е изтрито, значи никога не се е случвало“. От безкрайните селфита до пиянските текстови съобщения – веднага щом натиснете бутона за изтриване, те просто не са се случвали. Разбира се, действията ви в реалността остават, но поне няма да имате доказателства, които да ви напомнят вашите грешки ежедневно.

4. Можете да го ударите, когато сте ядосани, но той няма да ви отвърне. Каквито и физически удари да понася вашия смартфон, той никога няма да си позволи да ги върне. Все пак съществува реалната опасност да излеете прекалено много гняв и телефонът ви да пострада много.

5. Той не заема твърде голямо пространство в леглото ви. Телефонът ви никога няма да ви отвива, придърпвайки завивката към себе си. Освен това никога няма да ви избутва в края на леглото, нито пък ще ви хърка.

6. Той не ви съди. Може да изтеглите всяко едно мобилно приложение, което желаете или пък може да си направите най-безумното селфи, но това няма да развали мнението на вашия телефон за вас. Напротив, той е тук, за да ви подкрепя и да ви помогне във всяко ваше начинание.

Снимка: Dreamstime

7. Можете да го обличате по начина, по който искате. По-голямата част от мъжете имат проблем с обличането, но не искат да си го признаят и още по-лошото е – не приемат вашите съвети. Смартфонът обаче е достатъчно добър, за да ви позволи да го обличате по ваш вкус. Най-хубавото е, че имате достатъчно голям избор, така че да съчетавате неговата „дреха“ с вашите. И той никога няма да се оплаче!

8. Той помни неща, които дори вие самите сте забравили. Попитайте един мъж с каква рокля сте били на онова парти миналата година. Едва ли ще си спомни. Вашият телефон обаче е запаметил всички детайли – някои от които дори вие самите не си спомняте вече. Колкото и време да е минало, паметта на смартфона никога не му изневерява!

9. Той е първото нещо, което искате да видите сутрин. Бъдете честни – често мъжът не е първото нещо, което искате да видите сутрин, особено преди да сте привели себе си в подходящ вид. Вашият мобилен телефон обаче не се интересува от това как изглеждате и е еднакво отзивчив, независимо дали имате грим или не.

10. Той знае вашата парола за Facebook. Всъщност смартфонът вероятно е единственият, на който сте доверили тази ценна комбинация от букви. А почти сигурно е, че истинското гадже е последният човек, на който бихте казали паролата си.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

apiins1304 ( преди 10 години )
apiins1304 ( преди 10 години )
Анонимен ( преди 10 години )