IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Струва ли си да му давате от времето си?

22 април 2014 14 38

Или е просто поредният недорасъл хлапак, който само ви мотае

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Жените на 21-век са съвсем различни от това, което бяха преди. Те са независими, уверени, изкарващи сами прехраната си, което ги кара да имат повече изисквания към другия пол, повече възможности и дамите ги прегръщат с отворени обятия.

Те знаят, че времето е ценно и повече не искат да го губят по непораснали мъже, които нямат ясна цел и визия за себе си и бъдещето си. Често първото впечатление може да ви заблуди, но след няколко срещи лесно ще разберете дали си имате работа с истински мъж или непорасло хлапе, което се лута в живота си и губи ценни моменти от вашия. Ето няколко сценария, които ще ви подскажат дали излизате с правилния мъж или не:

1 Сценарий: Той иска да излезе на среща с вас

Срещате се на парти или на някоя работна среща. Следващата му стъпка е много важна. Ако ви покани на среща, това е страхотно и означава, че е научил нещо по пътя на възмъжаването. Получава и бонус точки, ако вече е избрал мястото на срещата.

Едно момче в случая пък ще уреди да се видите на парти на негови приятели. Няма да се постарае да организира нещо специално, а ще иска виждането ви да е по-неглиже.

2 Сценарий: Бившата му все още поддържа контакт с него

Готови сте да простите някои негови недостатъци, защото е сладък и чаровен, но контактите с бившата вече са черешката на тортата. Ако той е някой хлапак ще се крие от вас и ще продължава да ѝ пише, защото му харесва да се чувства желан и да си играе на котка и мишка.

Ако е мъж на място, няма да отрича и дори сам ще ви каже, като ви обясни какъв точно е случаят. Получава бонус точки ако я реже при всяка възможност и ви даде ясно да разберете, че няма никакви чувства и желания към бившата.

3 Сценарий: Колко се старае при срещите и общуването си с вас

Разчитайте на интуицията си и го наблюдавайте внимателно при първите няколко срещи. Ако е вечно зает и ви кара вие да го търсите и да му идвате на крака, то червената лампа трябва да ви светне – очевидно избраникът ви не се старае достатъчно да бъде с вас и се опитва да отбие номера.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
ако знаехме всичко това преди да попаднем на хлапака, щеше да е добре!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар