IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да намерите любовта в онлайн пространството

21 април 2014 14 02

Снимка с куче определено ще привлече вниманието към вас

С подобна снимка със сигурност ще имате успех сред жените; Снимка: Tumblr/David Gandy

С подобна снимка със сигурност ще имате успех сред жените; Снимка: Tumblr/David Gandy

Запознанството в интернет вече е нещо напълно нормално. Много са случаите, в които хората започват връзки именно по този начин. Някои от взаимоотношенията дори прерастват в брак. Разбира се, все още има известни предразсъдъци по отношение на връзките, стартирали в онлайн пространството. Ако обаче вие сте хората, които искат да намерят любовта и нямат нищо против това да се случи в интернет, трябва да имате някои неща предвид.

Ново проучване показва кои са правилните и кои са грешните неща, които човек прави и с които може да привлече вниманието на срещуположния пол в социалните мрежи. Резултатите показват, че потребителите печелят най-много точки, ако имат снимка с куче (особено за мъжете) или пък ходят на йога (за жените). Обратно – говоренето за „моята котка“ или пък селфитата в банята, могат да отблъснат евентуалните кандидати за вашата любов.

Снимка в слънчев парк с дървета за фон и куче от едната ви страна оставя впечатление, че човекът е приятелски настроен и грижовен. При жените натуралната визия е най-предпочитана от мъжкия пол. Все повече хора гледат с лошо око на селфитата, особено тези в банята.

Думите, които използвате в своя профил, също са от решаващо значение за привличането на правилния човек към вашия профил. Изследователите установили, че при мъжете споменаването на „спонтанно“, „амбициозен“, „смешно“ и „приключенско“ получава най-голямо внимание. За жените думи като: „атлетична“, „партньор“, „честен“ и „приключенско“ са гаранция, че ще се харесат на повече представители на силния пол.

Подобни селфита като на Ким Кардашян са напълно забранени!; Снимка: Instagram

Проучването показва още, че във всички популярни профили се споменава хоби като тичане (76 на сто), фитнес (68 на сто) и йога (47 на сто). Други характеристики на най-добрите профили са, когато притежателите им са отворени за нови идеи и пътуват на различни места.

Говорителят на Skout, който възложил проучването, споделя: „Отминаха дните, в които хората се срещаха само в местното заведение или кафене. Ние живеем в епоха, когато онлайн общуването може да бъде един наистина смислен и ефективен начин, с помощта на който да се изградят връзки. По-голяма част от потребителите сега гледат на интернет като на начин да се запознаят с нови, вълнуващи хора“, пише Daily Mail.

Какво харесват мъжете у жените:

1. Снимка с куче;

2. Естествен грим;

3. Снимка, снимана в затворено пространство;

4. Хобита като бягане и йога;

5. Да бъдат отворени за нови идеи и посещение на нови места.

Какво харесват жените у мъжете:

1. Снимка с куче;

2. Снимка навън в слънчев ден;

3. Използват думи като „спонтанен“ и „амбициозен“;

4. Хобита като бягане;

5. Да бъдат отворени за нови идеи и посещение на нови места.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Пълни глупости!Запознах се с човек в интернет,всичко беше наред и в един момент просто спря да ми говори!Мога да кажа само че това е най голямата лъжа,заблуда,илюзия.Даже и приятелство не може да има във виртуалното пространство!Това са хора които си търсят някой да им запълва самотата,и ако на вас в момента нещо не вие наред в личния живот,сте в капана!Много внимаваите!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
мъж ( преди 9 години )
Анонимен ( преди 9 години )
надявам се се шегувате за този от снимката...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
NIKE ( преди 9 години )
а аз мога да ви кажа че така намерих най-верния правилен и чудесен мъж точно по интернет от 2 години сме заедно и до момента не сме имали спор дори за дреболии :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
и с куче, и без, този е страхотен!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Anonymous ( преди 9 години )
Profilat na tozi batko ot snimkata i bez kuchence shteshe da mi privleche vnimanieto ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар