IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сигурните знаци, че ТОЙ ще ви бъде верен

24 април 2014 14 30

Как да разберете дали любимият ви е моногамен по природа

Кадър от филма "Сватбен обет"; Снимка: outnow.ch

Кадър от филма "Сватбен обет"; Снимка: outnow.ch

Ако искате да разберете дали вашият любим мъж ще ви бъде верен, има някои признаци, които могат да ви подскажат, че това ще е така. Оглеждайте се за тези черти в характера му, ако не искате един ден да минете през болката на изневярата. Въпреки че няма пълна гаранция, че това няма да ви сполети един ден, все пак има някои признаци, които могат да ви накарат да се освободите от някои подобни притеснения.

Ето и седем от тях:

1. Той е като отворена книга.

Един от най-сигурните признаци, че любимият ви ще ви бъде верен и за в бъдеще е, ако той винаги е отворен и честен спрямо вас. Това ще ви накара да се чувствате много по-спокойна във връзката ви и ще ви накара да му имате много по-голямо доверие. Това ще е факт, ако той ви споделя всичко, ако не крие миналото си, ако отговаря на въпросите без завоалиране и недомлъвки, ако не се прави на мистериозен излишно и т. н..

2. Той е бил верен и на бившите си приятелки.

Ако той е бил моногамен и спрямо своите ексгаджета, шансовете да си е такъв по природа, са много големи. Попитайте го за миналото му и по-точно за любовните му отношения. Поинтересувайте се какви са причините за разпадането на предишните му връзки и какви са били проблемите му с бившите му половинки.

3. Родителите му са си били верни и все още са щастливи заедно.

Ако родителите на вашия любим са все още заедно и изглеждат щастливи и доволни от брака си, то вие сте попаднали на скъпоценен камък. Много е вероятно той да е възпитан в ценностите на моногамията и устоите на брака. Няма начин връзката на родителите му да не е имала влияние върху него.

4. Той дружи със свестни приятели.

Обкръжението на един човек говори до голяма степен за неговия характер и предпочитания. Ако компанията му е свястна, логично е и той да е такъв, ако се е обградил с лоши момчета, много по-вероятно е той да е едно от тях. Свестните приятели ще насърчават вашия любим да следва пътя на добрите нрави.

5. Той не обича да излиза без вас.

Има мъже, които много държат да излизат без жените/гаджетата си уж „по мъжки“. Това не означава задължително, че те са по-склонни към изневери, но все пак не е добър знак за вярност. Мъжете, които обичат да излизат без сериозните си половинки, като не им дават обяснение къде точно ходят, са настроени доста по-свободолюбиво и винаги има риск да „залитнат“. Ако вашият човек действа така, има защо да бъдете подозрителна. В случай, че той предпочита основно вашата компания, то значи, няма нужда от „разнообразие“ и вие сте щастливка.

6. Той не е флиртаджия.

Ако един мъж е чаровен и секси и си го знае, ако флиртува с другите жени, било то влизайки в контакт с тях чрез погледи или закачки, то няма да можете да бъдете сигурна в неговата вярност никога. Ако обаче вашият любим има очи само за вас, то той определено е надежден партньор по отношение на моногамията.

7. Имате лошо предчувствие за него.

Всяка жена има интуиция, която най-точно може да ѝ отговори, дали има реални поводи за притеснения (че гаджето може да ѝ изневери) или пък няма такива. Просто трябва да бъдете внимателна и да не си вменявате някакви нереалистични подозрения, само защото сте ревнива по природа. Истинската интуиция „говори“ с мъдър глас. Просто трябва да бъдете бдителни и да се вслушвате в нея.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Това ,че неговото семейство трябва да е с щастлив брак изобщо не е задължително.Може точно гадните скандали на тема ревност и изневери да са го отвратили още от дете от това и мечтае за истинско семейство без лъжи и изневери.Това ,че държи преди всичко на чистите отношения и верноста и е готов на всякакави компромиси изобщо не могат да го застраховат ,че няма да попадне на гнилата ябълка за да го унижават цял живот.Това просто му е гарантирано.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Гражданин ( преди 9 години )
Тройка Ахилова ( преди 9 години )
До Aнонимен: тоvа важи и за жената с пълна сила, такива са хората днес, факт
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Тройка Ахилова ( преди 9 години )
До Aнонимен: тоvа важи и за жената с пълна сила, такива са хората днес, факт
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
daniela.georgieva.75 ( преди 9 години )
Aнонимен ( преди 9 години )
Няма верни мъже!!! Въпросът е не дали, а кога ще изневери!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Тройка Ахилова ( преди 9 години )
До I az: Вярвам ти, мъжете днес са си по-верни от жените...за добро или зло
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
I az ( преди 9 години )
И аз съм такъв но за съжаление жените не са такива.:)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
lady ( преди 9 години )
Tova e napulno vqrno.Ima takiva muje makar i malko. Az poznavam takuv.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )