IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо той все още не ви е поканил на среща?

30 април 2014 14 40

... въпреки че видимо си пада по вас

Кадър от филма "Винаги в същия ден "; Снимка: outnow.ch

Кадър от филма "Винаги в същия ден "; Снимка: outnow.ch

Ако един мъж прави всичко възможно, за да ви покаже, че ви харесва. Ако помежду ви прехвърчат искри и флуиди. Ако редовно засичате погледите си и търсите поводи за общуване, то значи флиртът ви е реалност. Но ако той не прераства в нищо повече вече седмици или месеци наред, то сигурно вече сте започнала да се чудите защо обектът на желанията ви не ви кани на среща?

Това може да бъде доста разочароващо и да ви накара да се чувствате подлъгана. Има мъже, които са много търпеливи и изчакват подходящия момент, за да предприемат сериозната стъпка, но има и такива, които са си просто флиртаджии, които никога няма да предприемат нищо, дори истински да ви харесват.

Ето и 10-те най-често срещани причини, заради които ТОЙ може да не смее да предприеме по-активни действия спрямо вас:

1. Вие го респектирате с поведение или с положение.

Ако вие се държите с този мъж като към приятел или ако той е ваш подчинен, той може и да не осъзнава, че в действителност го намирате за привлекателен. Опитайте се да бъдете по-достъпна за него. Давайте му достатъчно възможности, за да започне разговор с вас и да ви опознае.

2. Той има връзка.

Факт е, че един мъж може да флиртува всеки ден с вас, но да е щастливо женен или сериозно обвързан! Ако се чудите защо по дяволите все ви зяпа, то по всяка вероятност, той харесва факта, че вие му обръщате внимание. Или може би е мъж, който обича да съблазнява жените...

3. Вие сте много гореща или твърде красива.

Ако един мъж флиртува с вас и ви показва непрекъснато, че е луд по вас, но все пак натиска спирачката винаги, когато нещата биха могли да се задълбочат, то вероятно мисли, че сте прекалено добра за него. Може да смята, че сте богиня и че никога не бихте се заинтересувала от връзка с простосмъртен като него.

4. Приятелството ви означава твърде много за него.

Ако с този мъж сте добри приятели, които редовно флиртуват помежду си, той може и да не разбира, че го харесвате. Ето защо може да се притеснява да ви покани на среща, за да не ви изгуби като скъп приятел. Казано по-просто, той може да е доволен от платоничната ви връзка и да не е готов да я рискува в стремежа си да ви превърне в свое гадже.

5. Вие сте обвързана (или той така си мисли).

Един мъж може да ви харесва много, но никога да не предприеме действия спрямо вас, ако знае че сте заета или че имате друг човек в живота си. Ако сте свободна, ще трябва да му го кажете в прав текст.

6. Той е твърде срамежлив.

Има мъже, които са консервативни и свити по природа. Такъв човек може да ви показва, че ви харесва и все пак да не дръзва да ви кани на среща. Ако наистина го харесвате, ще трябва да му вдъхнете повече увереност и ако трябва дори вие го поканете да излезете.

7. Той ви намира за твърде достъпна и лесна.

Мъжете не обичат лесните жени, които флиртуват с всички представители на силния пол. За тях е много по-интересно да полагат усилия за труднодостъпна жена, защото са ловци и преследвачи по природа.

8. Той е сериен флиртаджия.

Има един тип мъже-играчи, които дават всичко от себе си по време на флирт, но когато жената им намекне, че ги харесва наистина, те отклоняват разговора изненадващо и бият отбой. Този тип мъже се държат закачливо през цялото време, но реално се интересуват само от секс за една вечер и изобщо не мислят за сериозен ангажимент.

9. Той чака подходящия момент.

Ако си имате работа с много чувствителен или романтичен мъж, то той може да отлага задълбочаването на отношенията ви дори да е луд по вас, просто защото изчаква подходящия момент, когато вече е сигурен в искреността на вашите чувства към него.

10. Той може да се нуждае от време.

Въпросният мъж може доскоро да е бил в сериозна връзка и да е преживял тежка раздяла. Той може да ви харесва много, но страхът отново да не наранят чувствата му да го кара да изгражда стена около себе си. Той може да е наистина добър и свестен човек, но животът да ви среща в неподходящ момент.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
svetla36 ( преди 10 години )