IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Знаците, че се срещате с типичен Лъв

10 юни 2014 15 00

Той обича да бъде влюбен и може да ревнува дори за най-малките неща

Джейсън Стейтъм е зодия Лъв; Снимка: Facebook

Джейсън Стейтъм е зодия Лъв; Снимка: Facebook

Всяка зодия има своите положителни и отрицателни страни. Макар като цяло хората да са различни, някои характеристики на техния зодиакален знак определено ги сближават.

Що се отнася до любовния живот, там зодиите също имат значение. Например, типичният Лъв е общителна личност с понякога скандално чувство за хумор. Ако отскоро излизате с мъж от зодия Лъв, вижте кои са най-издайническите му знаци. Все пак трябва да бъдете подготвени за това, което ви очаква:

Душата на компанията. Една от най-издайническите черти на Лъва е фактът, че той винаги иска да бъде душата на компанията. Той никога не страни от светлината на прожекторите и разказите му се отдават изключително лесно. Ето защо срещите ви с Лъв никога няма да бъдат скучни – винаги ще има за какво да си говорите. Всичко ще бъде забавно, освен ако и вие не се стремите да бъдете в центъра на събитията – тогава ще ви се наложи да влезете в пряка конкуренция с Лъва. А това може да бъде наистина изтощително.

Страст. Търсите ли някой, който да ви разтърси и краката ви да омекнат при срещата с него? Някой, който няма задръжки? Значи определено ви трябва мъж Лъв! Тези представители на зодиака отказват да живеят без удоволствие във всеки смисъл на думата. Лъвовете обичат да се влюбват.

Ревност. Не се изненадвайте, ако Лъвът, с когото излизате, ревнува от най-малките неща. Тези мъже са склонни да смятат, че всичко им принадлежи. Това важи и за вас, което пък обяснява ревността в по-големи граници. Лъвът ревнува особено много от други мъже, защото има крехко его и чувствата му лесно могат да бъдат наранени.

Инат. Ако излизате с Лъв, вероятно сте забелязали, че той винаги е прав. Той става много раздразнителен, ако някой се опитва да промени мнението му или да му покаже, че не е прав. Често най-добрият начин да се справите с ината на Лъва е, като деликатно погалите егото му. Без значение колко силно му крещите – това няма да го трогне. Той ще реагира много по-добре с „нежно“ убеждаване.

Очарование. Лъвовете могат да бъдат неустоимо очарователни. Ако излизате с Лъв, вероятно вече сте разбрали, че той много добре може да използва своя чар, за да спечели някоя жена. Неговото чувство за хумор и не на последно място неговото самочувствие правят мъжа Лъв доста изкусителен за дамите. Лъвовете много обичат флиртовете.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

1 ( преди 9 години )
Ми да вявам силно, че има нещо в зодията. Лъвът, който аз познавам е болезнено ревнив ( няма нищо приятно в цялата работа!), самовлюбен ( без да е очарователно ), с крехко его (разбирайте обидчив) и нереално високо мнение за себе си. И това ако не е описано точно в статията - Здраве ! Но е факт, че във всичко това не виждам нищо привлекателно. Така че, дами , един Лъв, спокойно може да ви разбие живота и нервната система :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Pufpaf ( преди 9 години )
Ето поредната заблуда и то доста голяма !Вие наистина не разбирате, че няма как от зодията да се определя цялостно един човек, дори и за отделните качества е несериозно да се определят според зодията.Някой от вас са срещнали някои човек от определена зодия и те смятат, че щом техният мъж е такъв, значи и всички други под същата зодия имат същите качества. Не не ми казвайте, че настина го мислите това !!!!!Ето аз ви казвам реален случай на мъж със зодия Лъв, който познавам от-до какъв човек е. Първо той никога не е бил душата на компанията и, изключително беден е на теми за разговор, знае само да говори за политика и да възроптява срещу политиците, да говори само негативни неща. Той никога не е бил интересен събеседник и никой не го търси и за компания и няма много приятели освен ако не го търсят за работа.По отношение на това как се държи със жена си, ще кажа, че е пълен *** и ***. Този мъж роден по знака на Лъва не може да направи нито една жена щастлива, това е повече от сигурно. За очарователност пък въобще не може да се говори. Тоя същия не е казал и една мила дума на жена си, той не само не знае как да направи една жена щастлива, а и не желае да го направи, не му идва от вътре да прави това нещо.Той също така е и един мега егоист от най-големите. Сега аз искам да ви питам, трябва ли да си правя изводи за другите мъже от зодия Лъв и да смятам, че и те са същите *** ?Ами това за страстта и уменията в леглото наистина ли вярвате, че пак всичко опира до зодията ???
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Тройка Ахилова ( преди 9 години )
Да, прекрасни са, ама само за секс...твърде властни са за мен тия лъвове, иначе намам нищо против да ми поомъркат в леглото, но за всекидневните им опити за командорене и притежание, ноу, тенкс...стават за некоя по-смирена женица
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
анонимен ( преди 9 години )
Анонимен ( преди 9 години )
Прекрасни са, както всички огнени зодии! Страстни и секси!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар