IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво печелите след раздяла

7 юни 2014 14 31

Както се казва – всяко зло за добро

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Може би в момента се чувствате тъжни, разочаровани и оскърбени. Може би сърцето ви е разбито и не може да проумеете защо точно на вас се случва цялата тази трагедия.

Разбира се, раздялата е кофти, особено ако изобщо не е по ваше желание. Вместо да се самосъжалявате обаче, трябва да се вземете в ръце и да погледнете на живота от хубавата му страна. Защото винаги, когато човек губи нещо, не знае какво печели.

Животът на необвързани има своите привилегии, които няма как да получите, докато имате любим човек до себе си. Използвайте момента и се насладете на всичко хубаво, което ви очаква. За да бъдете подготвени, вижте какво печелите след раздяла:

1. Свобода. Първото и най-очевидно нещо, което печелите, когато се разделите с партньора си, е свобода. Бъдете щастливи заради факта, че вече вие сте единственият човек, с когото трябва да се съобразявате. Дори вашето гадже да не ви е правило проблеми за излизане, срещи с приятели и т. н., малко или много винаги съобразявате програмата си с неговата и с това как най-добре биха били нещата и за двамата. Сега сте свободни да решите да излезете в 12 часа вечерта, без да се притеснявате дали това ще изглежда съмнително на някого...

2. По-добро разбиране за това какво всъщност искате. Когато останете сами, ще имате достатъчно време за размисъл. Време, през което ще може да погледнете реално върху живота си и да разберете какво всъщност искате както от него, така и от мъжете в него. Ще имате възможност и да помислите и върху причините за вашата раздяла – характерите ви ли са проблем или имате различни виждания за живота като цяло? Докато сте сами, опитайте да си изясните какво желаете да ви се случи, защото единствено по този начин вие може да го предизвикате наистина.

3. Повече време. Поддържането на любовни отношения отнема много време и усилия. Понякога хората пренебрегват всичко останало заради своята половинка. Сега вие ще имате възможност да отделите повече време на себе си, на своите приятели и на своето семейство. Може да подновите стари приятелства или просто да направите още по-силни настоящите.

4. Нови хора. Най-вече нови мъже. Вече сте свободни да се запознавате с други представители на срещуположния пол, без да се притеснявате или да се чувствате гузни. Запознанствата могат да бъдат чисто приятелски, с флиртаджийски контекст, за забавление или пък романтични. Най-накрая имате прекрасната възможност да не се ограничавате в общуването си с други хора. Може пък много скоро да срещнете човек, заради когото да осъзнаете защо е трябвало да преминете през тази тежка раздяла.

5. Опит. Всяка връзка, дори и провалилата се, е трупане на опит. Опитът от своя страна ще ви помогне по-лесно да намерите правилния човек и да го разпознаете, когато го срещнете. С течение на времето се научавате как трябва да се държите с мъжете и разбирате, че има много различни видове любовни отношения. Всяка връзка дава мъдрост и знание, а те никога не са излишни!

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
До Skorpiona87:Skorpiona87, душицо, имаш цял раздел "Само за мъже" и пак си недоволен. :DКолко ли четеш, щом пишеш недУизпипано...:DРазвесели ме, да знаеш! :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Skorpiona87 ( преди 9 години )
4. Нови хора. Най-вече нови мъже. Вече сте свободни да се запознавате с други представители на срещуположния пол...Драги редактори чета саита поне от 2 години всеки ден и за последните 7-9 статии отнасящи се за такива неща мъже vs. жени всички статии са все от гледната точка на жените!!! Мисля че е малко и недуизпипано в това модерно време и несправедливо и мъжете четем със супер интерес тези статии... :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ваня ( преди 9 години )